ITS MY BIRTHDAY

Okey, da er jeg 23. Halvparten så gammel som mamma og pappa.

Jeg våknet av den danske bursdagssangen i dag, og skjønte virkelig ikke bæret. Jeg var jo på oppdagelsesferd i Kina, og hadde til min store skrekk nettopp oppdaget at jeg aldri kom til å komme meg hjem. Ever. Så å høre mamma og pappas under gjennomsnittet sangstemmer, var en glede og en betryggelse.

Etter den danske – og den norske bursdagssangen, fikk jeg kakao og pakker på senga. Hipp hurra, så koselig! Det er ganske fint å ha bursdag.

Jaaaa, jeg ser ut som en potet om morningen! Det har jeg arvet fra min far.

Nå skal jeg stå opp og lage en omelett, og slippe Bella ut på terrassen. Hun har stått oppå meg siden jeg ble vekket typ 7.30. Og jeg har fri i dag!!!

20 kommentarer

 1. Andreas

  Gratulerer!!

 2. Gratulerer så mye med dagen fine Ida!!

 3. Gratulerer!!:)

 4. gratulerer med dagen fine Ida! 🙂

 5. Gratulerer så mye med dagen, Ida! 🙂 Håper du får en fantastisk dag!

 6. katrine

  Gratulerer så mye fine du!!

 7. happy birthday sweety 😉 lg Di Ana

 8. gratulerer så mye med dagen!! 🙂

 9. Gratulerer så mye med dagen, Ida! Håper har en bra dag 🙂

 10. Gratulerer så masse med dagen!! 😀

 11. Gratulerer så mye med dagen, vakre og inspirerende Ida <3 Håper dagen din blir like fantastisk som deg! Som min bursdagsgave til deg, så lover jeg å bli flinkere til å legge igjen kommentarer. Hilsen ivrig bloggleser og fan since 2008.

  Svar fra Ida: hurraaa, det er en fin bursdagsgave! 😀 Tusen takk

 12. Gratulerer så masse med dagen 😀

 13. Gratulerer så mye med dagen, Ida! Hurra for deg, og litt hurra for bloggen også, den er en fryd å lese! 😀 Ha en super duper dag!

 14. Gratulerer med dagen din, Ida! Og gratulerer med bloggbursdag igår! 🙂

 15. gratulerer så mye med dagen, ida! 😀

 16. Kristine

  Gratulerer! 🙂

 17. Grattis med dagen Ida. Haaper du faar en straalende dag 🙂 Definitivt eneste bloggen jeg fremdeles ikke har blitt lei etter fem aar. Liker at du er saa aerlig og har saa mye selvironi. Ikke noe glorifisering av hverdagen. Staa paa 🙂 x

 18. Gratulere så mye med dagen 😀

 19. Mariell

  Happy birthday to yah, happy birthday!! 🙂

 20. MaritBE

  Så utrolig koselig da 🙂 Gratulerer så mye med dagen! Håper du fikk en nydelig dag og flotte gaver.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.