BURSDAGSLUNSJ

Noen ganger – veldig sjeldent, enten hvis vi er sykt deppa eller føler at vi virkelig fortjener det, går Kalle og jeg på Kverneriet her i Tønsberg. Det er byens beste burger, men når jeg er ferdig spist er jeg så kvalm og overmett at jeg lover meg selv at det blir et år til neste gang.

Men når det er bursdag, da kan man dra på Kverneriet! Så i dag satt vi i sola på Kaldnes-siden av Brygga, og spiste som om det var den siste dagen i vårt liv.

Skulle egentlig legge hodet på skrått og posere med den usunne maten min – for å være litt sånn ironisk blogger som mobber rosabloggere. Det gikk ikke helt som planlagt. Ehe, sjekk den flyvende pomfrien!

Jeg angrer sjeldent når jeg har spist noe usunt, men nå angrer jeg. ER.SÅ.METT. Familiemiddag next!

5 kommentarer

  1. Nam! 😀
    Gratulerer så mye med dagen, fine Ida!

  2. Haha åå det så godt ut du

  3. Ser herlig, dog veldig mektig ut! Gratulerer såå mye med dagen, Ida! Håper du har hatt det supert i dag <3

  4. Michelle

    Vet ikke hva som er mest morsomt-den flyvende chipsen eller den på jakke armen 😀

  5. Er det en aldri så liten pommes som har festet seg på armen din? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.