BLOGGEN FYLLER 7 ÅR I DAG!

… Can you believe it?! Haha, det er jo helt sykt. I dag har jeg blogget i syv år, og i morgen fyller jeg 23 år selv. Det er helt vilt, syv år!!!!

Burde jeg egentlig feiret det? Det har jeg så absolutt ikke gjort. Jeg har hatt matteprøve (som til min store overraskelse gitt kjempebra), og vært i svømmehallen og svømt helt til kroppen min ble gummi.

Nå har jeg endelig fått ryddet og vasket klor ut av håret, og nå skal jeg feire denne «bloggbursdagen» med noe varmt i halsen, pledd og sofa. Og Torsdag kveld fra Nydalen – som ikke er spesielt morsomt lengre , eller er det bare meg?

Kommer sterkere tilbake i morgen, da har jeg FRI og BURSDAG!!!

6 kommentarer

 1. Kristina Marie

  Jeg har også bursdag imorgen 😀 gratulerer på forskudd!

 2. Gratulerer med bloggbursdag:) har sikkert følgt bloggen din i 6 av desse 7 årene, og syns fortsatt den er like bra! 🙂

 3. Gratulerer! Både med bloggen og med bursdag(på forskudd) 😀

 4. Tonje:)

  Gratulerer med bloggen og bursdagen i dag 🙂 kos deg masse!!! Misunner den fridagen!

 5. Kamilla Haaland

  Gratulerer supermasse med dagen! Og gratulerer med 7 år på bloggen 🙂

 6. Hæhæ, kult å tenke på at jeg fant bloggen din gjennom idapida sin blogg, for sikkert 7 år siden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.