SOMMERKOS

For en utrooolig varm dag! Helt fantastisk. Nå ER det sommer. Har ligget på benken i hagen, hatt med meg Bella ut på en luftetur, og sittet på Olivia og spist namnam-pizza. Samboeren og jeg gikk innom kirken på veien hjem, og satt der for å kjøle oss ned. Etter ti sekunder ble vi invitert på kaffe og kaker. Jeg skal begynne å gå i kirken! Ikke fordi jeg vil ha kaffe og kaker, men fordi det er et behagelig sted og være – og det er så snille mennesker der ♥

9 kommentarer

 1. Hei! Når du skrev om selvbruningfavoritten din, så ble jeg litt nyskjerrig. Jeg selv er en storbruker av selbruning og er ute etter noe som verken gir skjolder, lukter typisk selvbruning og tørker tregt. Kan du skrive et innlegg om hvordan du gjør det? Hvordan det er med smøring så du ikke blir brun rundt fingrene og inni håndflatene, smører ryggen din osv? Er ikke like lett og komme til overalt. Dette er jo tiden for selvbruning så håper du tar deg tiden til og gjøre det!! Jeg hadde blitt KJEMPEGLAD!!!

  Svar fra Ida: ja, det kan jeg gjøre 🙂

 2. Hvor er skoene fra? Superfreshe! 🙂

  Svar fra Ida: takk 🙂 De er fra Steve Madden!

 3. Dødsfine sko 🙂

 4. Hvor er de überkule sandalene dine fra?? MeWantThem!!!

  Svar fra Ida: De er fra Steve Madden, kjøpt på Macys i New York. Eeeelsker dem 😀

 5. Hvor er vesken ifra? Kjempefin fra det jeg kan se! Skinn?

  Svar fra Ida: Steve Madden 🙂

 6. Kristine

  God morgen!
  Hvor er skjørte til samboeren din fra? det var superduperfresht!

 7. Hanne C.

  Hvilken pizza anbefaler du hos Olivia? Skal dit for første gang senere denne uken 🙂

  Svar fra Ida: helt klart Pruscitto de Parma, aaaner ikke hvordan det staves, haha 🙂

 8. Karoline

  Hei! Supersøt kjole, hvor er den fra? 🙂

  Svar fra Ida: takk 🙂 Zara!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.