INSTABURSDAG

I går var jeg på kakefest hos Jojo, som fyller år denne uken. Fy F-ordet i H-ordet. Jeg hater kaker. Virkelig. Jojo hadde stelt i stand verdens fineste kakebord, med noe for alle og envher.

Det var  koselig selskap, deilig med en alkoholfri bursdag til en forandring. Men på den andre siden… Fyllesyke er ingenting i forhold til det jeg følte da jeg gikk hjemover i går. Både samboeren og jeg gikk framoverbøyde og vurderte hvorvidt vi skulle kaste opp eller ikke. For en kvalme! Kroppen min verken liker eller tåler kaker, jeg blir så svimmel og kvalm. Men det gjør seg på Instagram, da!

6 kommentarer

 1. Haha, men det så faktisk sykt godt ut, nomnomnom…

 2. Kamilla Haaland

  Steike, jeg LIKER kake! haha. Tåler svært få kaker, men SMAKEN. åh, <3 Disse så knallgode ut hvertfall.

 3. ååå. nam

 4. Hva kaller du deg på instagram?:)

  Svar fra Ida: idawu 🙂

 5. Kristine

  bare liiiit fristende 🙂

 6. hvorfor funker det ikke å se bildene du har lagt ut på bloggen tidligere? det er snakk om innlegg for ganske lenge siden, men hadde vært fint om du fikset problemet 🙂 så går det ann å bla litt i arkivet og se.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.