BALLOON FACE

Tilbake i Oslo! Måtte stå opp grytidlig for å sitte på med pappa inn til byen, så jeg er trøtt som et dovendyr. Jeg er så uheldig med det at man ser veldig godt at jeg er trøtt. Hoven i ansiktet – og til og med håret blir ustyrlig når jeg har fått lite søvn. Eller kanskje det er noe jeg innbiller meg. God unnskyldning for å ha en bad hairday!

I dag skal jeg på visning av en leilighet, og så skal jeg storhandle. Kjøleskapet er ikke særlig mye å skryte av nå, med mindre jeg vil leve på makrell i tomat-diett.

6 kommentarer

 1. Michelle

  Mjau?

 2. Karianne

  Synes alltid du ser fresh og fin ut, søteste deg! Ha en flott dag, lykke til på visning! 😀

 3. Elisabeth

  hvor har det blitt av Helene som du bodde med? har ikke sett henne på bloggen på superlenge !

 4. DIGGEERR DEG! jeg synes det er så bra at du lever et normalt liv på bloggen også iikke skryter på deg det beste og lever i himelen fra vår leserenes side 🙂 JEG BLIR PÅ SÅ GODT HUMØR NÅR JEG LESER BLOGGEN DIN !

 5. therese kristina

  Eg synst du er fin uansett 🙂

 6. Synes nesa di var dødsfin på de bildene der! Sikkelig tynn, elegant og vakker 🙂 hehe, måtte bare bemerke det

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.