CRISTO REDENTOR

I dag startet vi dagen med å besøke Kristusstatuen her i Rio. Jeg har faktisk gledet meg til å besøke Jesus, som jeg har sett i uttallige filmer. Men han var jo overraskende liten! Uansett morsomt å ha vært der, og vi hadde flaks ettersom vi kom rett før den store turistbølgen. Å dra dit rundt klokken ni om morgenen er helt perfekt!

Gjengen på tur! Haha, klarer nesten ikke å se på bilder av meg selv fra denne turen. Har gitt så fullstendig F i hvordan jeg har sett ut. Deilig der og da, men ganske grusomt når man ser på bildene etterpå.

Jeg driver og lapper sammen et innlegg fra dagene i regnskogen, så det kommer litt senere eller i morgen. Hadde jo ikke nett, så har bare skriblet ned alle tanker, inntrykk og opplevelser på notater på iPhonen.

Nå har vi nettopp vært ute og spist en siste middag med reisefølget vårt, syns nesten det var litt trist. Vil virkelig ikke hjem! Vi jentene skal trøste oss med litt Paradise Hotel på sengekanten….

6 kommentarer

 1. herregud! dere er i brasil og så skal dere se på paradise hotel?!? verste jeg har hørt. opplev litt kultur heller! paradise hotel kan vente til dere kommer hjem igjen til kjedelige, kalde Norge. SYKT tragisk.

 2. Du er så herlig Ida!! 🙂 Og du ser så FANTASTISK bra ut. Husker du skrev om at du hadde gått ned litt kilo, lurer på hvordan du gjorde det? Har lagt litt på meg i det siste og som treningssky som jeg er vet jeg virkelig ikke hvordan jeg skal komme med ned de kiloene ..

 3. therese kristina

  Så kjekt å ha vore der!

 4. hvor er toppen din fra??

  Svar fra Ida: Zara, i fjor 🙂

 5. MartaBarcelonaStyle

  Like those shorts!!

  http://martabarcelonastyle.blogspot.com.es

  (a party outfit)

 6. Fride Andrea

  Pen linselus på siste bildet der!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.