BEFORE EIGHT

Ikke ofte jeg legger meg før klokka åtte på en lørdag! Men i dag har jeg min siste sykedag, så den må jeg bruke godt. I morgen bærer det til Oslo, for på mandag må jeg løpe ærender, vaske tøy og pakke koffert. Natt til tirsdag reiser jeg til Gardermoen, og vips så er vi i Brasil – vårt hjem i ti dager.

Så nå stopper sykdomsperioden, enten jeg vil det eller ei.

Haha, nesa mi er så sykt rød… Har nesten samme farge som leppene mine. Da vet man at man har brukt for mye kleenex.

Sånn bortsett fra at kroppen ikke funker, er det nesten litt luksus å være syk. Blir til at jeg setter så sykt stor pris på alt som er comfy. Det var sikkert feberen som tullet litt med meg i stad, men da jeg skulle legge meg var jeg helt sånn; åååh, herregud, denne morgenkåpa er guds gave til meg, iiik, så heldig jeg er som får legge meg i denne store, varme, myke, rene senga, ååå, disse kleenex’ene er så snille mot nesa mi, mmmm, denne sjokoladen er så innmari god, jippi, denne nesesprayen er den beste vennen jeg noensinne har hatt, jeg har verdens beste liv!

Jorden kaller, Ida. Nå skal jeg pakke meg ekstra godt inn, og høre på en lydbok. Tror lydbøker er min nye greie!

7 kommentarer

 1. Inga Johannsdottir

  God bedring! 🙂

 2. Bla, bla.. god bedring! Etter Linnea M forsvant, føler jeg du prøver å ta over henne…..Åh som jeg savner henne!! Gjør en go kopi!

 3. Nicole - NiHe

  Huff, god bedring! Håper du er frisk og rask og klar for Brazil om noen dager!

 4. God bedring!

  Hva slags bøker liker du? Har du noen å anbefale? 🙂

  Svar fra Ida: akkurat nå hører jeg på 3096 days 🙂

 5. Masse god bedring til deg. Nyt det faktum at når du er syk kan du låse deg inn og «kose» deg litt. Når jeg er syk består hverdagen fortsatt av å ta hånd om barn og komme seg på jobb…ingen unntak hvis man ikke ligger på sykehuset.. Savner den tiden hvor man kunne «tillate» seg selv å være syk hvis man var det 🙂

 6. Hahaha, elsker deg virkelig Ida!! Beste bloggeren uten tvil 🙂 God bedring!

 7. toyni (:

  God bedring ! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.