YOU ARE NOT AS FAT AS YOU IMAGINE

Jeg blåser vanligvis luft ut av nesa i et litt mer heftig tempo enn vanlig, når folk slenger ut quotes og sayings som skal få gud og enhver kvinne til å føle seg bedre. Det gjelder ikke bare inspirasjonsbilder med fitness-chicks. Det gjelder også den typiske «Don’t worry girls. One day you’ll find a guy who ruins your lipstick, not your mascara».

Men så kom jeg over denne videoen en dag hvor jeg følte at livet sugde, først og fremst fordi jeg var i det derre jeg-hater-meg-selv-og-jeg-kommer-aldri-til-å-bli-noe-her-i-livet-humøret. Og etter å ha sett den, følte jeg meg faktisk litt bedre. Pustet litt lettet ut, på en måte. Som om jeg fikk en bekreftelse på at det er helt greit å leve i nuet, at det er det beste jeg har.

Så nå vil jeg gjerne dele den med dere. Alle som har hatt en dårlig, eller ser litt mørkt på morgendagen; watch it!

… Hjalp det litt?

19 kommentarer

 1. Annette

  Fantastisk video!

 2. Camilla Albertine

  Jeg liker den der.

 3. Takk Ida. Det hjalp. Simple as that.

 4. Solveig

  sykt bra video! haha, den hjalp faktisk meg sykt mye 😀

 5. Fantastisk! 🙂 Denne skal absolutt lagres i bokmerkene mine 🙂

 6. Victoria Madeleine

  Alright, det der er min favoritt sang. Den sier fantastisk mye bra, og ingenting er bedre enn å kjøre seg en lang tur og høre på den på anlegget… Magisk!

 7. Elsker.

 8. På en ellers så VELDIG grå dag hjalp ditta, ja! Fint budskap! men zoominga inn på kvart enkelt ord irriterte meg så jævlig.

 9. Ingvild

  Så fin den var!

 10. beste videoen jeg har sett på lenge!

 11. Utrolig bra film!:) Ha en super helg, og bli frisk;)

 12. Der sendte du meg rett tilbake til fjortistiden min:)

 13. Gammel favoritt, alltid like deilig å høre på.

 14. ååh. denne må jeg «stjele» god helg 🙂

 15. Den skal jeg spare på. Anbefaler å google «be stupid diesel», som du kanskje har sett før? Liker konseptet for den kampanjen diesel kjørte på at man må tørre å være «stupid» og ikke bare «smart» og trygg/feig for å oppnå noe her i livet og ikke stå på stedet hvil 🙂 Go’ hælj.

 16. Mhm! Steg 1: slutte å lese Fotballfrue. Idawu I <3 U

 17. Denne spilte læreren vår for oss samme dag vi ble ferdige på ungdomsskolen. Det er ti år siden og jeg husker ennå deler av den 🙂 Utrolig kjekt å høre den igjen.

 18. Kristine

  Sykt bra! Elsker bloggen din, den er en av få blogger som er «ekte» og ikke så overfladiske 😀

 19. Martine Grorud

  Den var fin! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.