VÅREN ER PÅ BESØK

En hel dag fylt med shopping og mat! Jeg tror beina mine faller av snart, har gått så sinnsykt mye. Var blant annet på en gigantisk Forever21 i dag, og der fikk jeg servert sommer! Så utrolig mange fine farger. Kjoler, hatter og sko, bli med meg hjem til kalde Norge! Dessuten var det sånn cirka 7 varmegrader i dag, så vi lot vinterjakkene ligge på hotellrommet. Hipp hurra!

Tilbringer alt for mye tid uptown og midtown, men sånn blir det liksom når det er her vi bor… Tror vi skal bevege oss nedover til Soho etc. igjen i morgen.

Hva er det forresten med dere som hater sånn på Times Square? Jeg syns det er fantastisk! Bortsett fra alle selgerne og Disney-figurene, haha.

I kveld skal vi på Broadway og se Chicago! Jeg er ingen musikal-fan, så kan ikke si at jeg gleder meg kjempemasse. Men alle som er i samme båt som meg, sier at de blir positivt overrasket – så jeg gir det en sjanse.

20 kommentarer

 1. Såg Chicago i London. Den var sjukt bra!

 2. Cecilia

  Hei! Hvor er skoene dine og den sorte toppen/jakken din fra?:))

  Svar fra Ida: støvlettene er fra sixtyseven og jakken er fra bb:)

 3. Yngvild

  Times square er som norges svar på osloS….når du har vært et par ganger i NY så kommer du tim å skjønne greia og hva som er kult 🙂

  Svar fra Ida: skjønner greia. Det første jeg sa var at det minnet meg om en større versjon av Karl Johan, men syns uansett alle lysene og alt som skjer er fascinerende 😉

 4. Kan du legge ut link til jakka? 🙂

  Svar fra Ida: selges ikke lengre

 5. Kaja-Marie

  Så Chicago på Broadway når jeg var i NYC for litt under to uker siden, og den er ganske bra 🙂 Bare vit at drikke er UTROLIG dyrt der! Haha.. Betalte 25$ for en drink. Just so you know 🙂

 6. Veslemøy

  Er enig med deg, det er fantastisk! Følte jeg gikk i en film når jeg var der ^^,

 7. Haha, er så enig med deg angående Times Square!
  Har vært i NYC flere ganger, og det første jeg gjør når jeg kommer til byen er å gå opp på Times Square. Er noe med den feelingen 😉 Syns ikke det er så mye å gjøre der, men er koselig å gå rundt, også er det jo nært alt annet i området 🙂 Dere bør gå på MOMA forresten!
  Samt anbefaler jeg å spise lunch på The Spotted Pig i Greenwich Village:-) ååå new york:´)
  <3

  Kos deg:-)))

 8. Jobber du ikke i chills lengre?

 9. hemmelig beundrer

  Du er et overmenneske. Du skjønner kanskje ikke hvorfor jeg sier det..men jeg bare vet og skjønner det. Magefølelsen min har alltid rett..

  Jeg har fulgt bloggen din i snart 6 år. Jeg har vært uenig i mye og har egentlig reagert aller mest på bruken av pels…Det gjorde at jeg mistet all respekt for deg, nesten.
  Jeg er mer voksen nå, 22 år faktisk, og skjønner at det at du bruker pels, IKKE definerer deg som person.

  Jeg er ikke sikker på om jeg har kommentert hos deg før, for det kan jeg ikke huske. Men jeg har alltid fulgt bloggen din og kommer til å fortsette å lese/følge med i flere år fremover.

  Dette var kanskje heavy saker, men det kommer rett fra hjertet mitt.

  <3

 10. Andrea Sveinsdottir

  Herregud, jeg bare MÅ komme meg til NY snart. Du er så nydelig, kos deg videre 🙂

 11. Du MÅ bare innom LF i Soho, 149 Spring Street! De har alt for mye fint!

 12. Hva skal til for å kunne be deg på date da?

  Svar fra Ida: date i new York

 13. Kamilla Haaland

  Times Square er jo fantastisk!!

 14. Hei! Støvlettene ser så fine ut. Kan du legge ut link, litt usikker på hvilken modell det er. Takk 🙂

 15. Musikaler er fantastisk live, men dere har dessverre valgt en som retti og slett ikke er bra på Broadway 🙁 så den våren 2011 der og det var skuff i forhold til andre musikaler jeg har sett på Broadway og i London. Men, kanskje dere får andre skuespillere og er litt mer heldig!

  Enig med deg om TS forresten, gøy der! Dere må sjekke ut china town og! Herlig kulturforskjell midt i midten omtrent. 🙂

 16. Vil på det sterkeste anbefale deg en tur innom Brandy Melville, http://brandymelvilleusa.com/! Du finner butikken på Broadway nede ved Soho. Helt fantastisk fine strikkagensere i god kvalitet med mange kule trykk. 🙂

 17. Sunniva SR

  Heihei.
  Jeg bor på Manhattan så jeg måtte bare komme med noen forslag til deg!
  Du må prøve
  – Sushi Samba – Ligger feks i west village
  – West village er også fantastisk å shoppe i
  – Spring Street i Soho
  – OG så er det en FANTASTISK restaurant/lounge i A avenue east 10th street. Elsker den!
  Håper dere koser dere videre 🙂

 18. Elisabeth Annie Lind

  Ser virkelig ut som dere koser dere, nyt tiden! Etter å ha lest innleggene dine siden dere dro til NYC, begynner jeg virkelig å lure på om jeg ikke skal ta en sånn mor/datter-tur dit jeg også! Ser jo så fantastisk gøy ut!

  Just so you know, er supermisunnelig for at du så Chicago! Har vært min favorittmusikal i flere år, håper bare jeg får muligheten til sjekke den ut så snart som mulig!

 19. Jakken din var kjempe fin! 🙂

 20. Kamilla

  Hvilken modell er sixtysevenstøvlettene? 🙂

  Svar fra Ida: aner ikke, de er mammas

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.