ALL OF THE LIGHTS

Det vanskeligste med å være turist i New York, er å late som om man er alene om det. Skulle nesten tro jeg har en asiatisk fanklubb her, som hopper og spretter i bakgrunnen på hvert eneste bilde.

I dag har vi hatt vår første hele dag her, så vi har gjort unna mye turist-greier. Mamma har vært her et par ganger før, men jeg må jo uansett innom det obligatoriske!

Vi startet dagen i dag med å kjøpe billetter til en sightseeing-buss. Jeg angrer ikke! Det har vært en utrolig kald dag, så det er for kaldt å gå rundt hele dagen. Taxi går for sakte pågrunn av trafikk, og hvis man tar banen får man jo ikke sett noe på veien. Så vi har sittet med ørepropper og glodd på bygninger, broer og mennesker i flere timer. Litt komisk, men det er en grei måte å få oversikt over Manhattan på. For ikke å snakke om hva som befinner seg rundt.

Dagens store høydepunkt var å se solnedgangen fra toppen av Rockefeller Center, også kalt Top of the Rock. Man ser hele Manhattan, og synet av alle bygningene, parkene og lysene er helt overveldende.

23 kommentarer

 1. Aina Catrine

  Åh, jeg er så misunnelig!

 2. Benedicte

  Hei Ida! Ser ut som dere koser dere! Jeg var i NY forrige uke, og anbefaler deg et besøk på restauranten TAO – sykt kul plass og god asiatisk mat. Ha en fin tur videre! 🙂

 3. Så utrolig fint!

 4. MaritBE

  Så fine bilder 😉 Kan tenke meg det er mye folk som er i veien ja, huff. Får bare gjøre det beste ut av det 😉

 5. Randomjenta

  Lekkert! Jeg gjøre det samme når jeg var der i desember, og det var virkelig ett av høydepunktene fra byen (sinnsykt mye folk der da..). Nydelige bilder!

 6. Marianne

  Ser ut som dere har en kjempe koselig tur 🙂 Jeg vil også! hehe

 7. Victoria Madeleine

  wow, så utrolig vakkert!
  Men jeg hadde følt meg så utrolig liten i den byen tror jeg :p

 8. Silje M

  Liker bloggen din bedre og bedre!

 9. Fine bilder av deg og moren din. NYC er herlig 🙂

 10. åhh, det er så fint der!

 11. Åh, så fint <3

 12. Elisabeth

  Så fint! hvor er luen fra?

 13. så utrolig vakkert 🙂 Jeg og to venninner reiser til NYC i morgen tidlig å skal være en uke, can’t wait!

 14. Såå sjalu!!

 15. Aaah, så sykt misunnelig! Var der i 2008 med pappa, beste byen i verden. Og det sier jeg selv om jeg bor i London!! Også må jeg bare si at du er vanvittig vakker, Ida. Og det er lett å se hvor du har det bra 😉 Kos dere masse resten av turen!

 16. Fra, ikke bra!

 17. ååå kos deg i den beste byen!

 18. TrineBL.com

  Å tenke på at jeg er på vei til skolen en mandag morgen, mens du er i New York city, min yndlingsby of all times, er faktisk så grusomt trist at jeg får ikke sagt det! Nyt det!!!! 🙂 🙂

 19. kookyswank

  Kos deg, NY er helt fantastisk!

 20. Marlene

  Ååh reiser til NY om en mnd og jeg gleder meg sykt!
  Ekstra ivrig til å besøke bloggen din nå og se hva som venter meg om en mnd!
  Kos deg masse!

 21. må bare si at du var utrolig vakker på disse bildene! 🙂 kos deg i NY 🙂

 22. Marianne KC

  Angrer på at vi ikke tok oss en turist buss når vi var der. Vi brukte bena og subway… den er liksom under bakken og man ser jo ikke en drit 😛

  NB! Anbefaler på det sterkeste å ta NY Watertaxi ut til Frihetsgudinnen, og stikke innom Häagen-Dazs og kjøpe verdens helt mest sinnsykt gode sjokolade milskshake på kaien der.

 23. Du er nydelig, Ida! Hvor er luen din fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.