WOKE UP IN NEW YORK

Gooood morgen fra New York! Jetlag’en gjorde at vi sovnet klokken ti i går kveld, og våknet halv syv i dag. Luksus å våkne så tidlig av seg selv når man er på ferie…

Ligger i skrivende øyeblikk og ser på at byen lysner – og det gjør den raskt.

Utsikt fra sengen 

Jeg fant aloevera-vann! Det er virkelig noe av det beste jeg vet. Pleide å kjøpe det på Deli hjemme i Norge, men så forsvant det plutselig. Det er visst ikke lov i Norge lengre, av en eller annen grunn. Herregud, jeg skal drikke meg grønn på aloevera-vann mens jeg er her…

17 kommentarer

 1. Ha det kult i New York!

 2. Det ble ulovlig i norge fordi det lovet virkninger som ikke var dokumentert.
  Hvis du er glad i aloe-vera drikker, så anbefaler jeg deg å drikke aloe vera gel fra Forever Living. Det er ordentlige saker!

 3. Hei Ida!
  Hvilket hotell bor dere på?
  Jeg håper virkelig du kommer med et innlegg om tips ang New York når du er hjemme igjen. Skal der selv snart for første gang.
  Kos deg masse så lenge!:)

 4. lurte bare på om du kunne fortelle om da du var på språkreise med EF? hvordan det var og sånt? 🙂 anbefaler du det? er veldig nysgjerrig på skolen, erfaringer folk har med skolen og hvordan du trivdes i los angeles. skal nemlig dit i 2014 etter plan 🙂

 5. Heldig du er! Kos deg masse! Var der i sommer, og det er en helt fantastisk by! 🙂

 6. Håper du deler tips om New York etter oppholdet. Selv skal jeg og kjæresten til byen til sommeren og tar imot tips med åpne armer :o)

  Jeg har hørt at det er både rimelig og populært med «Blow dry salons» i New York, der man tar en snartur innom for å få håret profesjonelt fønet og stylet. Og lurer på om dette er noe du tenker å teste ut?

  Kos deg videre :o)

 7. marte pedersen

  jeg ble så lei meg når jeg ikke fant aloevera vann i norge lenger 🙁

 8. Anna-Nathalie

  Årh lucky you! jeg vil fanmde også gerne til New York ! 😀

 9. Veronica

  Et tips fra meg er da at alle Herbalife distributører kan selge deg Aloe Vera urtekonsentrat som du selv blander ut i vann. Fantastisk! Jeg er avhengig 🙂

 10. De har det overalt i sverige:)

 11. Den senge så digg ut!!

 12. Lurer på om du kan vise øyenbrynene dine etter at du tok permanent make up? Vurderer det selv, og ønsker å se om det blir et naturlig resultat:-)

 13. Skikkelig deilig seng ! Kos deg på tur, og vit at jeg er aloe-vera-grønn av misunnelse.

 14. det finnes aloevera juice? på sunkost

 15. http://www.kk.no/904705/sannheten-om-aloe-vera-juice

  Det første som dukket opp da jeg søkte på aloe vera juice… Det er ikke UTEN grunn at noe blir tatt av markedet. Selv sukkerfaenskap som Redbull osv. får fortsette å selge og markedsføre…hva sier det deg om ting som ikke får lov?

 16. Gud bedre du ser godt ut jente! At du er singel er for meg aldeles uforståelig! Three thumbs up!

 17. Pia Maria

  Heihei! Var i New York i påsken. Og et turist tips ikke så mange vet om er at det er mulig å få musikal billetter til en billig penge på Times Square! Der er det fra 30 % og oppover mulig å få avslag på mange av de kjente musikalene som foreksempel Mamma Mia. Et annet tips er å dra på David Letterman. Hvis du stiller deg i køen i 1-tiden, så er det mulig å bli med på en innspilling som gjest i studio! Var på the Letterman Show, og det var virkelig en morsom opplevelse å se hvordan er så stort show ble innspilt! Kos dere videre i New York. Og få med deg TJ Max- store :)) Hvis dere skal til central park, burde dere forresten ta sykkel. Klem!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.