CALIFORNIA STYLE BLOG PARTY

Dette ble langt i fra en vanlig onsdag. For å være helt ærlig, så tenker jeg aldri over onsdag – det er bare en av dagene som er med på å gjøre uken hel.

Men i kveld, derimot! I kveld har jeg hatt en vanvittig hyggelig onsdag. Sammen med et knippe søte bloggere, har jeg vært hos Peppes Pizza og spist pizza og drukket vin i lange baner.

Fantastiske mennesker, fantastisk pizza, fantastisk vin, fantastisk dessert, fantastisk service. Sykt fantastisk onsdag, med andre ord. 

Vi var på Peppes Pizza på Aker Brygge, og da jeg ankom, trodde jeg nesten at jeg hadde gått feil. For der var det pusset opp, og det var så fresht og fint at jeg trodde jeg var… Ja, et annet sted. Men, neida! Peppes i ny drakt, og California-style pizzaer som er det beste jeg har smakt på lang tid. Herregud.

En skulle nesten tro det var pinlig stillhet rundt bordet vårt til tider, men det var det ikke. Det var bare det at vi var så opptatt av å få i oss den gode pizzaen.

Kveldens festlige selskap. Fra venstre; Caroline Maria, meg, Lene Orvik, Annette Haga, Marie bak Dagens Outfit og Kristin bak Styleconnection ♥ 

Som nevnt er California Style pizzaene bare helt sinnsykt gode. Jeg vil spesielt anbefale Citrus Chili Chicken og Exclusive Parma! Dessuten ble jeg positivt overrasket over vegetar-pizzaen – og jeg er vel så langt i fra vegetarianer som man kommer. 

Åh, for en herlig kveld!

Vi bloggerne har som dere sikkert skjønner inngått et samarbeid med Peppes Pizza, og jeg har GODE nyheter, woho! Vi får alle nemlig hva hver vår pizzafest med våre lesere. En helaften med pizza, vin og øl på huset.

Så hvis du kjære leser, har lyst til å komme på min pizzafest på Aker Brygge 25. februar, kan du melde deg på HER. Husk å huke av navnet mitt!

Du kan selvfølgelig melde deg på bare for å motta tilbud på pizza på mail, men jeg håper du har lyst å komme på festen min også! Er ikke alles store skrekk å arrangere en fest som ingen kommer på…? Det blir trukket ut vinnere som får delta på festen, så følg med!

Ser fram til å bli bedre kjent med noen av leserne mine! Og til å spise mer pizza.

18 kommentarer

 1. <3

 2. jøssses! Såg skikkelig koselig ut! Får litt sann sjå-på-den-populære-gjengen-spise-lunch-i-america-feeling, hehe!

 3. Oda Ulrikke Helgesen

  Åååå, virket såå koselig! <3

  leser faktisk alle bloggene bortsett fra "dagens outfit" 🙂

 4. Fantastisk!! 🙂 Og ja, enig med deg Ida, var selv på den Peppes’en for en tid tilbake, og fikk «sjokk» 😀 Den har blitt så fin!! Også er den så stor 🙂 Ååå, skal definitivt melde meg på kvelden hos deg 😀 Lest bloggen din i MANGE år og alltid hatt lyst til å hilse på deg, og er heller ikke bortskjemt med å spise på Peppes Pizza! Klem <3

 5. Victoria Madeleine

  Hadde vært utrolig hyggelig, men gud så kleint det må være for dere bloggjentene? Kommer en haug av ukjente..Kanskje helt totalt weirdos å setter seg rundt bordet :p

 6. Anine Kristin

  Jeg meldte meg på jeg 😀 weee

  Svar fra Ida: så hyggelig 😀

 7. Hurra! Elsker Peppes Pizza

 8. Tiril Beatric

  Free pizza med Ida Wulff? I’m in! 🙂

  Svar fra Ida: jeeej! 🙂

 9. Påmeldt!!! Dette hadde vært dritgøy 😀

 10. Floor Daasvand

  Ser såå koselig ut! Skal møte flere bloggere snart her i Nederland, gleder meg skikkelig 😀

 11. Men Ida, kan du spise california style da? Du som er glutensensitiv?

 12. Morsomt at Annette Haga merker samme type bloggpost som annonse, men ikke du. Kanskje merke det om det er reklame for Peppes? 🙂

 13. Hei, jeg bare lurer på om du har hard eller mykt deksel på iphonen din, hva synes du er best. Har så lyst på white diamond deksel men det er bare hard plast og redd det ikke beskytter godt nok… Er så i tvil 🙂 hehe ellers er du er kjempe kul og digger bloggen.

 14. TrineBL.com

  I’m in – det hadde vært kjempegøy. 🙂

 15. Hadde det ikke vært for at det er i Oslo, og jeg bor i Kristiansand, og har skole, så hadde jeg meldt meg på med en gang, og faktisk kommet også! Men ettersom jeg ikke kan skal heller noen andre få lov til å få den gleden! 🙂

 16. Sofie: Er ikke det ganske tydelig når hun skriver at det er et samarbeid med peppes? Eller må folk ha det inn med t-skje? ;p

  Svar fra Ida: akkurat det jeg hadde lyst å svare, men ikke orket. Takk!

 17. Hehe, ja, det hadde kanskje vært litt overkill 😉 Men synes iallefall det er en grei policy å bare merke det, er ikke noe big deal å legge til det nederst i innlegget 🙂

 18. Tobias Tverberg

  Åååååå du hadde sykt fin blogg. Skal vi bli venner? Du har fint design, og fine bilder. Please kommenter tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.