ISTAPPER, SHOPPING OG HOMELAND

Tønsberg-oppholdet nærmer seg slutten, i morgen reiser jeg tilbake til Oslo. Til leiligheten, mine fine venninner og nyttårsfeiring. Og til livsfarlige istapper som henger over fortauene som livstruende skadedyr.

Jeg har ikke ord for hvor provosert jeg blir når jeg leser at gårdeiere ikke bryr seg om å fjerne istapper og isklumper. Det er ikke mer enn to år siden det raste mange kilo med is ned fra min leilighet, og skadet en ung gutt for livet. Jeg vet det høres egoistisk ut, men det kunne vært meg. Og da blir man selvfølgelig ekstra skremt. Det var all over nyhetene, og det ble rettsak. Men har noen lært av det? Det virker ikke sånn. Alle gårdeiere som sløver med sikkerheten fortjener en istapp i hodet selv. Arg. Men alt de får er en bot på 5.000 kroner.

Med det sagt, så gleder jeg meg sånn til å komme hjem til den fine byen. Selv om jeg storkoser meg hos familien i Tønsberg. I dag har jeg vært i byen med mamma og pappa, på jakt etter nyttårskjole. Og det fant jeg! Tror jeg. Jeg elsker den ikke, men det kan jeg vel lære meg. Butikkene er ganske ribbet for fine kjoler nå, så da tar man det man finner!

Bortsett fra å gå i byen, har mamma og jeg nesten fått liggesår etter å ha blitt hektet på Homeland. Vi ligger ved siden av hverandre i sofaen og ser episode etter episode. Damn! For en spennende serie. Jeg pleier vanligvis ikke å ha hjertet i halsen når jeg ser sånne typiske CIA-serier, men når helten er mer eller mindre psycko og ustabil selv, blir det fort litt mer uvisst hva som kommer til å skje.

Som dere kanskje skjønner har jeg ikke så mye spennende å dele med dere om dagen, jeg gjør jo ikke annet enn å kose meg og slappe av. Men snart slutt på det!

Hei så lenge 

10 kommentarer

 1. å fy fader for noken egoistiske jævlar som ikkje gidde å bry seg. må brenne i helvette. ååh, kjenne eg blir forbanna.

 2. Gleder meg til å se kjolen! Hva heter fargen på Uggsene dine? 🙂

  Svar fra Ida: tror fargen heter chestnut! : )

 3. Anna H.

  Sjekk ut Dexter. Der er etterforskeren selv en seriemorder! 😉

 4. therese kristina

  Oi, virka som eg må sjå den serien 🙂

 5. Homeland er fantastisk, helt enig der! Kos deg resten av jula! 🙂

 6. hvorfor feirer du ikke nyttår med din besteveninne (samboer)? er dere blitt uvenner eller noe? dere omgås så lite virker det som på bloggen :S

 7. Homeland er kjempe bra! 🙂 Kommer en bra twist i sesong to, hvis du ikke har sett den allerede!

 8. En bot på 5000kr er da vel ingenting for den varige skaden man kan få/livet et menneske mister.. Helt enig med deg, dette med gårdseiere og istapper er helt utrolig provoserende

 9. Kine Nielsen

  Homeland er helt supert! 😀 Like spennende hver episode!

 10. sigmund

  hei

  hvis det er noen som sliter med istapproblemer burde dere sjekke denne siden.
  http://www.gelutech.no

  her får dere isfrie renner og gradrenner samt ingen istapper fra tak.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.