GLATTE LEGGER TIL NYTTÅRSAFTEN?

Dere husker kanskje at jeg hadde en konkurranse hvor en av dere kunne få vinne et årsforbruk av Darco Shai – barberhøvelen jeg ga terningkast 6? Jeg har trukket en vinner, og vinneren ble…trommevirvel… Kristine Amalie! Gratulerer, send meg en mail med adressen din : )

Ikke glem at dere fremdeles kan prøve den fantastiske barberhøvelen gratis – sign up for det HER.

Viktig med fine legger og glatte armhuler i disse tider, hvor vi nesten bruke kjoler og skjørt like mye som om sommeren. Nyttårsaften er jo rett rundt hjørnet også, da er det uhørt med hår på leggene!

Darco Shai er verdens første barberhøvel med 6 blader. Den har et bøyelig barberhode, som gjør det superenkelt å fjerne hår på alle områder.

//Reklame for Darco Shai

2 kommentarer

  1. Kristine Amalie

    Jippii 🙂 Har sendt deg Mail! 😀

  2. Jeg bestilte min for 2 uker siden, og den har enda ikke kommet 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.