CAMEO CHRISTMAS DRESS

Puuh, dere kan tro jeg pustet lettet ut da julekjolen min fra Cameo kom på døren samme dag som jeg dro hjem på juleferie! Fedex-mannen fikk meg riktig nok til å løpe gatelangs i tøfler og singlet (brrr…) fordi han ikke kunne forlate bilen sin – men den var endelig framme, så jeg kunne ikke brydd meg mindre.

Den er perfekt! Paljettkjoler er min store last, og denne har en dyp rygg pluss kule frynsedetaljer på armene. Mange av dere syns at Nelly-kjolene jeg har linket til er for korte, så her er endelig en lang og litt mer anstendig en! Ingen «horekjole» om en skal si det slik, så den passer utmerket til julaften med familien – eller en pen nyttårsmiddag.

Så hvis noen fremdeles er på jakt etter nyttårskjolen, så finner dere den HER ♥ //adlink

PS. Kjolen er forresten på salg nå! 

9 kommentarer

 1. Utrolig fin og elegant! Frynsene gjorde seg godt, likte det 🙂

 2. Du ser utrolig flott ut, Ida! Nydelig!! 🙂

 3. MaritBE

  Den var utrolig lekker!<3

 4. Anna-Nathalie

  Pretty you 🙂

 5. Oda Ulrikke Helgesen

  For en fiiin kjole! Du kledde den utrolig godt! <3

  Skal ha nyttårsball etter jul på skolen, men vet ikke hvilken kjole jeg skal ha, sko eller veske. Har du noen tips?

  Ha en fin dag videre, Ida! Mange gode juleklemmer fra fast leser, Oda Ulrikke Helgesen
  <3

 6. Martine Onstad - in Australia

  Så utrolig nydelig du er! Den satt som et skudd på deg! 🙂

 7. utrulig fin kjole!! korleis fiksa du håret ditt?:)

 8. utrulig fin kjole!! korleis fiksa du håret ditt?:)

  Svar fra Ida: med tykk krøllstav 🙂

 9. lise zosa

  Du er en utrolig vakker jente!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.