JULEFORBEREDELSER

Ved, julekalender og pepperkaker er i hus, og snart er jammen pepperkakehuset også oppe og står. Den første julegaven handlet jeg i dag, så nå mangler egentlig bare et lite juletre for at julestemningen skal sette seg skikkelig. Julen er helt gull, så lenge jeg slipper å være i selskap av masse nisser, kranser og reinsdyr – samt røde og grønne farger.

Kjedet meg sånn i dag at jeg ommøblerte stuen i dag. Har vært så lei av den at jeg har tilbragt mesteparten av tiden her hjemme på soverommet. Det bør være en regel at når du er så lei av stua at du skaffer deg TV på soverommet, må du ommøblere. 

… Og så har jeg vasket, da. Hvem faen har lurt folk til å tro at grønnsåpe lukter godt? Jeg sier ikke at det lukter dritt, jeg sier bare at hvis jeg kunne valgt så hadde det ikke trengt å lukte noe som helst. 

8 kommentarer

 1. Anbefaler Durance sin husvask, med lavendelduft! Grønnsåpa kommer herved ikke lengre inn i mitt hus, etter at jeg oppdaget Durance sine vaske produkter! Anbefales på det sterkeste 🙂

 2. Christine Eng

  Hvis du synes grønnsåpe lukter vondt bør du prøve produktene fra Durance! De har gulvsåper som lukter blant annet lavendel. Mye bedre enn grønnsåpe. I tillegg er designet fint, så de kan til og med stå framme og må ikke gjemmes under vasken 🙂 Anbefales!

 3. VED til og med, det må jeg si! Har så lyst til å lage pepperkakehus i år jeg også, lenge siden sist! Vi får vel se resultatet ditt?

 4. Christine

  Hvor er treet i midten fra? 🙂

 5. Elise Røe

  Haha, enig ang. grønnsåpelukt, men tror nok folk mener at grønnsåpelukt forbindes med at det er rent 🙂

 6. Ida, hvor har du fått tak i den «kvisten»? Den var jo perfekt!

 7. Marianne

  Ajax med rød topp, sikker vinner;)

 8. Grønnsåpe er oppskrytt! Det legger bare igjen et fettlag som samler støv:( Her bruker jeg enten zalo eller ajax med sitron både til støvtørking og gulvvask:) Parkettleverandøren frarådet oss å bruke grønnsåpe til gulvvask, da det etterlater et fettlag som ødelegger gulvet vårt (vi har matt parkett, ikke lakkert)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.