FUNNY THING CALLED PHOTOSHOP

HAHA, dere er gale. Det er ganske tydelig at bildet av meg og «hunken» i forrige innlegg er Photoshop’et. Hadde kanskje litt for mye alenetid på hotellrommet den ene kvelden, så jeg satt og lekte meg litt. Etter å ha lest kommentarene deres på innlegget måtte jeg sende melding til mamma – som heller ikke hadde vært helt sikker på om det var en spøk eller hva det var. Men kjære lesere, jeg kan fortelle dere så mye som at: jeg har aldri dratt med meg en fremmed fyr på et hotellrom, og jeg kommer aldri til å gjøre det heller.

Har enda et fint Photoshop-bilde til dere! Dere har kanskje fått med dere #BaldForBieber-kaoset? Ungpiker verden over barberer hodet sitt fordi Justin Bieber har fått kreft. Men så hadde han ikke fått kreft likevel. Det var jo også noe å spøke med… Her er mitt bidrag, hva syns dere?

YOLO (folk må seriøst slutte å si det…)

12 kommentarer

 1. ElisabethH

  Hahahahaha jeg dauer!! Så bra. Og SÅ vakker du var på dette bildet – til og med uten hår!

 2. Adriana

  Ahaaa………………. etterkommer av kleopatra 🙂

 3. Marianne

  Du hadde nå kledde å være skallet også du 🙂

 4. Linda S.

  Hahaha, Ida, du er morsom! Jeg la ikke engang merke til at det lå noen i sengen før jeg leste dette innlegget, måtte gå å sjekke!

 5. Maria i London

  Haha, elsker det!

 6. TONE-LISE KALVO

  Jeg så ingen mann i senga di før etter å ha lest dette innlegget! 😛 Merker ofte at folk kommenterer slike sære ting til populære bloggere som jeg aldri ville lagt merke til selv om ikke noen hadde poengtert det… haha… Du er morsom Ida 😀 og pen, ikke minst, selv om du er skallet! 😀 haha.

  Svar fra Ida: hehe, takk for det du! Men blir nok en stund før jeg går for denne klippen

 7. Camilla

  Selv uten hår er du vakker 😉

  Har du noen gang hørt at du ligner på Christina Aguilera?

  Svar fra Ida: har hørt det før, men vet ikke helt om jeg er enig! Hehe. Men tar det som et kompliment altså 🙂

 8. Du er til og med superbabe som skallet! Erre muuulig

 9. glattbarberte damer er digg 😛

 10. dj_haircut@hotmail.com

  lyst å selge alt håret ditt? kontakt på dj_haircut@hotmail.com

 11. dj_haircut@hotmail.com

  dj_haircut@hotmail.com

  lyst å selge alt håret ditt?
  kontakt meg på

  dj_haircut@hotmail.com

  du får en extrem god pris for langt hår

 12. Stephen Grindhaug

  HAHAH!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.