HJEMME HOS MEG

1. juli flyttet jeg inn i ny leilighet med min beste veninne Maria. Det har jeg fortalt dere svært lite om, og jeg har heller ikke vist dere noe særlig av leiligheten. Så nå som vi har innredet til høsten, tenkte jeg at det kunne være passende! Er flere av dere som har spurt om å se bilder av leiligheten. Alt er ikke på plass enda, så dere får noen detaljbilder. Mer kommer når absolutt alt er på plass!

Vi har valgt en nydelig kombinasjon av blått og beige for høsten og vinteren, og det er blitt utrolig hjemmekoselig her. I sommer har vi kjørt hvitt, sølv og limegrønt, men nå føles det mer lunt og trygt. Ikke la dere lure av de iskalde bildene!

Dere som har hengt med her på bloggen lenge, husker sikkert de hvite og rosa leilighetene jeg har hatt tidligere. Det er det slutt på. Er veldig fornøyd med det som er godt i gang med å bli et hyggelig hjem her nå, og jeg gleder meg til å vise dere mer!

Helt ærlig, hva er deres mening? 

32 kommentarer

 1. So far, so good:D

 2. Mariell

  Syns det var kjempe fint. Jeg er veldig nysgjerrig på hvor du har kjøpt tingene. Kunne du ha delt det med meg/oss? 🙂

 3. Kamilla

  Som du selv sa «ikke la deg lure av de kalde bildene».. Det så litt «kaldt» ut, men gleder meg til bilder som viser leiligheten mer i sin helhet!:-)

  Så søt bella er! Var det vanskelig å finne leilighet i Oslo hvor det er lov med dyr? Er på utkikk etter det selv, men sliter litt med å finne..!

  Elsker bloggen din!! Du må aldri slutte å blogge!:)

  Svar fra Ida: i de fleste leiekontrakter står det nok at du må søke om dyrehold i leiligheten. Det har jeg gjort, og fikk heldigvis ja 🙂 Skulle egentlig ha Bella i fosterfamilie, men ble så lei meg av tanken at jeg ikke kunne gjøre annet enn å søke!

 4. Anine Kristin

  Helt ærlig, så så dette kjempefint ut! Gleder meg til å se resten 🙂

 5. Siv Marit

  Helt æææærlig, sier du?? Synes den ser helt grei ut. Om man sammenlikner den med et telt i pakistaner-leiren, eller en nedurinert camping-vogn fra 1900&brødmangel, så skal man så aldeles ikke klage, og sette leiligheten under lista over «styggeste-leilighetene-ever-skulle-heller-bodd-i-en-hule-i-fjellet»-leilighetene. Men personlig (påpeker at dette blir meget så subjektivt), så ser den litt kald og gufsen ut. Spesielt med tanke på fargene. Så hardt og smålig depressivt. Får liksom ikke lyst til å danse naken på kjøkkenbordet og klippe tånegler i vinduskarmen.. Men dog, dette handler om smak og behag! Selv er jeg en fan av stygge 90-tallspasteller og totalt miss-matchende mønster på puter og gardiner. Det det handler om er at du trives selv! ^^ Gjør du det, så er det TIDENES FETESTE KÅK! 😀 Kjære på!

 6. Siv Marit

  Liker katten!

 7. Cecilie Nguyen

  Stilige detaljer! 🙂 Har dere handlet de fine tingene fra villaprika? Likte putene veldig godt:)

  Svar fra Ida: nei, det har jeg ikke 🙂

 8. Kristin

  Vakkert hjem og bra blogg!

  Jeg har leita etter sølvboller lik de du har på bordet, men har ikke fått tak i.. Hvor er de kjøpt?

  Svar fra Ida: skålene og champagnekjøleren er fra Lama, se liste over forhandlerne på lama.com 🙂

 9. Elisabeth

  Det ser kanonbra ut! Veldig varmt og koselig 😀

 10. HVorfor viser du ikke mer av leiligheten? Leier dere?

 11. Det var dødsfint! Og jeg kunne ønske jeg hadde litt mer stil og smak hjemme.. Jeg ble iallefall inspirert til å forandre litt hjemme 🙂

  Jeg liker bloggen din, Ida! Og jeg liker deg! Håper onsdagen din blir bra!

 12. Jeg syns det ble kjempefint. Hvor har du kjøpt Lama fra?

  Svar fra Ida: se listen over forhandlere som fører Lama på http://www.lama.com 🙂

 13. Så fint! Har dere kjøpt leilighet sammen? Eller leier dere bare? 🙂

  Svar fra Ida: Maria og jeg leier 🙂

 14. Blir du du sponset av lama? Alt av interiøret du viser er derifra 🙂

 15. An act of style

  Fint!

  //Juni

 16. Ser veldig fint ut det lille jeg kan se her da! kjempe koselig! Å det hjelper veldig med en nydelig liten pusekatt som tasser over golvet kan jeg tenke meg (er litt misunnelig på hu der)

  Svar fra Ida: ja, Bella er fint interiør hun… Hehe.

 17. Ingvild

  Ser veldig koselig og fint ut!

 18. Ærlig? I like it!

 19. Iris Taklo

  Ser bra ut! Bedre enn rosa:)

 20. Utrulig fint 🙂

 21. Leiligheten er like fin som bloggen din! Altså, superfin.
  Elsker sølvputene! -Og den katten din…fysøren for en snasen bærte 🙂

 22. Valencia

  ÅÅÅÅÅÅ det var et utrolig fint hjortehode, hvor er det fra+?

 23. Rabbit87

  Elsker de blå lysholderne!

 24. Veldig fin og voksen stil i leiligheten deres må jeg si. Gleder meg til å se litt større bilder av selve leiligheten også selv om det er gøy med detaljer!

 25. Ulrikke pia

  Mer interiør please for dette var stilig! Kan du også begynne å skrive hvor ting er fra? 🙂

 26. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Det ser bra ut! Jeg vil gjerne se mer av interiør på bloggen din =) Nå som jeg har okkupert leiligheten til min kjære, er ikke interiør-tips feil =)

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse

 27. Camilla

  Mye av tingene får du kjøpt på Home&Cottage 🙂 Super fint du har det Ida.

 28. Digger det! 🙂

 29. Hanneli

  Ser du har handlet på Annen Etage!?

 30. Hvor er sølv putene fra? Dødskule!!

 31. Kristin

  Hvor er den strikka, grå puta fra?! MÅ ha den.

 32. Kristin

  Hvor er den strikka, grå puta fra?! MÅ ha den!

  Svar fra Ida: den er fra Lama! 🙂 Lama.com for spm, Kathrine på jobben kan sikkert hjelpe deg med å finne butikk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.