BIRTHDAY COMING UP

Jeg må klype meg i armen når jeg ser på kalenderen. Det er september igjen. Allerede! Det gjør meg ingenting, det er bare det at tiden går så utrolig fort. Syns ikke det er lenge siden jeg fylte 21 år, og nå fyller jeg straks 22.

Med årene har jeg begynt å elske høsten. Tidligere har jeg bare hengt regnvær, kulde og vinterdepresjon på høst-knaggen, men nå ser jeg på den som noe koselig. Varme og deilige klær, og kvelder i sofaen med bok og pledd, mens regnet hamrer på ruta. Sand og svette kan helt fint vente til neste år – og en tur til varmere strøk er heldigvis bare tastetrykk unna om det skulle bli en alt for hard høst.

Men det beste med høsten og september: BURSDAG! Jeg har bursdag, og jeg elsker bursdag. Ikke fordi jeg blir eldre, og ikke fordi man får gaver. Men fordi det er den tiden på året hvor jeg får sett nesten alle menneskene jeg bryr meg om. På selve dagen skal jeg være i Danmark med familien. Farfar har bursdag samme dag som meg, så da kan vi jo flagge for to fluer i en smekk. Og så skal jeg selvfølgelig feire bursdag med venner! Min samboer Maria har bursdag noen dager før meg, så for første gang har vi bestemt oss for å feire sammen. Å, som jeg gleder meg!

Til sistnevnte anledning er jeg selvfølgelig på kjolejakt. I år som i fjor, og i fjor som alle årene før der igjen. Like vanskelig hver gang. Har funnet noen alternaltiver jeg liker, men tar gjerne i mot tips til andre sider som selger fine bursdagskjoler.

Alle kjolene finner dere her. Den nederste til høyre var kanskje litt for naken….?

14 kommentarer

 1. Hei!!

  Jeg synes kjolen nederst var superfin, ikke sett noe lignende før! 🙂 Men du, har lurt på dette en stund, hvor høy er du? Jeg ser liksom for meg at du er ganske høy.. Du har sikkert svart på dette et par ganger før, sorry… 🙂

  Ane

  Svar fra Ida: hei! 🙂 jeg er 1.67 cm lang, så ikke spesielt høy!

 2. Å så glemte jeg selvfølgelig nederst til VENSTRE…. 8)

 3. Jannike

  Hei! Jeg likte igrunn alle kjolene, men kanskje spesielt godt den øverst i midten og den øverst til venstre. Fine! Jeg skal til Danmark neste uke, nærmere bestemt København, og jeg har aldri vært der før. Så jeg lurer på om du har noen gode tips til steder/ting man må få med seg når man et der? 🙂 Jannike!

  Svar fra Ida: jeg er dessverre ikke så godt kjent i København, er fra Odense 🙂

 4. Hei:)

  Likte veldig godt den i midten nederst, men kan ikke finne den på linken du oppgav, kan du huske hvilke merke den er fra??

 5. Har du noe erfaring med størrelsene på nelllly? Jeg vet ikke om S blir for lite, eller om jeg bør satse på M 🙂

  Svar fra Ida: ettersom det er mange forskjellige merker på Nelly, varierer det nok veldig :/ Men les i kommentarfeltet under, der deler mange erfaringer med størrelser på hvert enkelt plagg.

 6. Martine - studying in Australia

  Den nederste til høyre var jo den fineste av de alle! Hvis den er like fin i virkeligheten da 🙂

 7. åå den i midten øverst!

 8. ingeborg-anna

  likte godt den i midterst oppe 😉
  men du kler vell alt!

 9. Den øverste i midten, uten tvil!! 🙂

 10. Kristin

  Ooog broren din har bursdag. Husker det fordi han har samme dag som meg 🙂

  Svar fra Ida: yes, oktober 😉

 11. Velg nederst i midten!! Definitvt!! 🙂

 12. Så lenge det er paljetter på, du kler det så godt! Ser alltid smashing ut i paljetter.

 13. Jessica

  Den nederste kjolen til høyre ser helt SINNSYKT bra ut på!!
  klarer ikke finne den på nettet bare. har du noen direktelink til den eller vet du hvilket merke kjolen er?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.