KUNNE VÆRT HER FOR ALLTID

Vil virkelig ikke hjem. Å ligge på en solseng fra morgen til kveld med en tjukk bok som eneste skygge er virkelig en drøm. I kveld har vi spist på El Cenador nede ved havnen i Puerto Rico. Stedet er virkelig å anbefale. Sykt god mat og hyggelig atmosfære. Møtte til og med naboene våre fra Norge der i dag, det sier vel sitt!

I dag klarte vi til og med å holde løftet vårt om å spise dessert. Det har vært planen i to uker nå, men vi er alltid rullende mette før den tid, så det blir liksom aldri til det.

Nå har vi to dager igjen i solen, 15 dager i varmen er virkelig ikke nok. Hjem til gummistøvler og teite seilerjakker som egentlig ikke har noe midt i byen å gjøre.

Ingen sminke, masse karbohydrater og charter-livet, ahhh. Kanariske poteter med mojo-saus er forresten min yndlingsrett i hele verden. Bedre enn sushi, og bedre enn taco. Punktum.

15 kommentarer

 1. Therese Bjørstad

  du stråler vakre deg!

 2. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Så fine bilder 😀 Du er virkelig NYDELIG 🙂 Gleder meg til jeg skal til Hellas om bare få dager! =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 3. I går drømte jeg at du voldtok meg med en strap-on. I drømmen ødela du livet mitt, heldigvis våknet jeg opp og forsto at det bare var bullshit.

 4. Camilla

  Jeg trodde du hadde på deg sminke… SÅ PEN ER DU 🙂 Og du får nyyyte de siste dagene!

 5. Kristìn

  Så brun!

 6. dette tror jeg er de vakreste bildene jeg har sett av deg. Det ser ut som du har det skikkelig fint.

 7. Nathalie Løvseth

  Hei Ida! Siden du er i Puerto Rico håper jeg for din del at du har vært på kinaresturanten som er på den venstre siden på sentret? Om man står å ser oppover mot sentret så klart.. heh. Den er i andre etasjen og har fantastisk god mat! Jeg er ingen mat-person, men spiser meg så mett at jeg ruller fra resturanten hver eneste gang. Årets høydepunkt!

 8. cecilie

  himla fin!

 9. Gud, så vakker du er! du ser virkelig lykkelig og tilfreds ut, lenge siden jeg har sett deg såå fin 🙂 Fine ida!

 10. Therese

  Det høres så fantastisk deilig ut!!
  Om du har tid og lyst, lag gjerne et innlegg over hva man burde gjøre der. Shopping, spisesteder og slikt! Jeg skal forhåpentligvis dit til høsten igjen, til Patalavaca, Arguineguin. Sist ble det bare turer til byen i Patalavaca, Puerto Mogan og Las Palmas. Visste ikke at Puerto Rico kunne by på så mye 🙂

 11. Ege Denne

  Ikke for å gjøre deg misunnelig, men jeg bor fast i Spania nå.. 😉
  Det er deilig 🙂

  Håper du har hatt ett fint opphold i ferien din 🙂

 12. Du er superfin! Godt å høre du har nytet ferien! 🙂

 13. Trine Grung

  NYDELIG uten sminke, heier på mer av det!!

 14. Berit Hammer

  Hvordan går det med sølvbordet ditt?:-) Hvis du er ferdig, kan vi få se resultatet?

 15. Nydelig! Også uten sminke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.