BLOGG LITT A BLOGGFITTA

Hellu. Nå har jeg kranglet med web-cam’en i ti minutter, og det er akkurat 9 minutter for lenge, til å være en voksen kvinne på snart 22. Jeg ville rett og slett vise dere hvor brun jeg har blitt, men den neongrønne dritten på toppen av Mac’en er bare helt ute av kontroll. Den skal ha det til at jeg er rød, flekkete og til og med helt hvit på enkelte områder. Come oooon, jeg er jo gyldenbrun og superdigg!

Jada jada, jeg vet at jeg kunne tatt et bilde med det ordentlige kameraet mitt, men det har jeg ikke så mye som trykket på etter at jeg dro på ferie. HERREGUD, så deilig! Kampen om å være finest, mest velkledd, mest pyntet – og ikke minst tynnest, den har jeg tapt her i bloggverdenen for lenge siden. Så et webcam-bilde, værsågod, vi får se hvordan det blir resten av ferien. Kanskje jeg klatter på meg litt sminke og trekker inn magen mens jeg poserer foran en Louis Vuitton-butikk ellerno…. Lover i såfall å ta bilde, for jeg ville jo ikke gjort det om det ikke skulle blogges. STAY TUNED!

8 kommentarer

 1. Hahahahahahahaha, herlig 🙂

 2. Du er den fineste av de alle, Ida! 🙂

 3. Rebecca

  Hehehe ELSKER det !

 4. haha, du er herlig uansett 🙂

 5. Hvorfor gidder du å fortsette med bloggen når du bare hinter om hvor jævlig prestasjonsangst det gir deg og hvor lav selvfølelse du får av det? For ikke å snakke om at du blogger ganske sjelden og halvhjerta. Irriterende å høre på dine «jeg er feit buhu» utsagn hele tiden. Tror jeg må innse at du er like overfladisk og klisje som jeg trodde du IKKE var. Dette er vel det man kaller en slem kommentar, men I figured; det er en offentlig blogg – What the hell..

 6. Karoline

  Når du snakker om tynn lurte jeg på hvordan det har gått etter coolsculpting behandlingen din? Ser du forskjell? Og har du før og etter bilde hvis du føler det hjalp? 🙂 vil gjerne vite mer om den 🙂

 7. Heheheh, synst du klare deg utrulig bra eg!:)

 8. digger deg ida!!! du er rååå;D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.