LETS GO TO THE BEACH

VARM dag på stranden! I morgen må vi holde oss borte fra solen. Rumpene våre ser bokstavelig talt ut som tomater, så vi trenger en liten time out.

Problemet er bare at jeg aldri har tatt noen time out på denne øya, utenom shopping. Noen som har noen tips til noen solfrie aktiviteter her? 

15 kommentarer

 1. Lei dere en bil og kjør øya rundt – det tar ca. 4 timer. Stopp her og der, gå langs strandpromenaden i Las Palmas, dra til Chistoffer Columbus hus´. Dra til Roque Nublo, Presa de Soria, bare kjør innover øya… Det finnes så utrolig mye fin natur, du må bare komme deg litt ut av turistområdene.
  Ellers kan dere jo også dra for å surfe, kjøre go-kart, dra i badeland…

 2. Bowling på Hollyday world++. Kle på dere og dra til fjells, og da mener jeg virrkelig til fjells 😉 roque nublo.. cruz de Tejeda.. osv.. utrolig flott på toppen av øyen, og masse hyggelige ennesker og ikke minst god mat.. Museer i Las Palmas..

  Mye å ta seg til der… også shopping… i Vecindario eller Las Palmas

  Kos dere.. hus å smøre dere med vannfast og høy faktor på solkremen fremover, blir så brune og fine likevell 😉 bruker alltid faktor 50 og blir veldig brun

 3. Katharina

  Papegøyepark, Aqua sur, busstur oppi fjellet for å se på de hulene enkelte innbyggere der bor i, busstur opp til vulkankrateret er en person som bor midt oppi d, ganske fansy. Det er et stort shopping senter 20 min fra bahia feliz.

 4. Lei en bil og kjør til Teror. Evig fin liten landsby, med sjarmerende gater som kan minne om Venezia. De har fine bygninger, masse søte små gater med små søte butikker, , og artige ting å kjøpe ifra markedet.. 🙂

 5. ElisabethH

  Sett dere på en bar og test ut alle cocktailene de har! Det rimte til og med. 🙂

 6. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Jeg har aldri vært der, men ville bare si – nok en gang – at du må ha en superfin tur og nyte det deilige været 🙂

  ? Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 7. Unn Kristin

  Palmitos Park! 🙂 ligger rundt 10 km nord for Maspalomas

 8. Barcelona har masser av kultur å utforske. Se bare her!

  http://en.visitbarcelona.com/puntodeinterecategories/show/monumentos-y-esculturas

 9. Ops! Tenkte feil et øyeblikk. Du er jo selvsagt på Gran Canaria! 🙂 Never mind my last comment.

  Jeg ville tatt ferje til den andre siden av øye og sett på byen Mogán.

 10. Hei 🙂 Vi drar til Playa Del Cura den 15 August, og lurte i den forbindelse om du kunne komme med noen tips om øye og aktiviteter før den tid :)! Spesielt hvis du får noen gode tips fra andre lesere som har vært der :)! Så straks hotellet vi skal ligge på ved bildet du la ut da du ankom Playa Del Cura :)!

 11. herlig! her er 12 grader og regn:)

 12. Om dere ikke vil holde dere heelt borte fra sola, kan dere prøve minigolf! Jeg vet det ligger en bane i nærheten av playa de Amadores eller noe i den duren. 🙂

 13. Shopping i Las Meloneras…. 😀

 14. Ta taxi til vesendario.. Alicante senteret. Mye bra klær :-D:-D:-D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.