run away

Har ikke ord for hvor mye jeg nyter stillheten her hjemme i Tønsberg. Er bustete på håret, og har sittet på terrassen og spist frokost mens Bella løper rundt og angriper alt som beveger seg med vinden. Hus som nærmest ligger i skogen og leilighet midt i travle Oslo, det er virkelig det beste fra to verdener.

5 kommentarer

 1. lurer på hvordan det går med magen din etter det greiene du gjorde? 🙂 sett noe forskjell allerde?

 2. Veronica

  Hvor blir det av den nye headeren, Ida? Du tok jo bilder til ny for en evighet siden nå, og såvidt jeg husker var den headeren du har nå bare midlertidig! Jeg har så lyst til å se noen av bildene fra shoot’en deres! 😀

 3. Sandra Mariell

  på tide å få orden på buggen med at de tkommer opp andres emailer og navn når man kommenterer.

  jeg er ikke sandra.

 4. Cecilie

  Den katten er så vanvittig søt!

 5. Pernille Wikøren

  Har du bånd på pusen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.