gulltaggen 2012

If you don’t like it, change it.

If you can’t change it, like it

Høres enkelt og greit ut, gjør det ikke? Det er jo ikke alt man kan forandre på. Men mye. Kanskje mer enn man er klar over selv. En av tingene jeg ikke liker ved meg selv, er at jeg nærmest har angst for alt som har med mingling, business, foredrag og bransje-greier å gjøre. Kanskje mest av alt foredrag og det å stå foran (fremmede) mennesker å snakke. Er jeg i trygge omgivelser med folk jeg kjenner, skulle man kanskje tro at noen hadde puttet mynter i kjeften på meg, for da går det i ett – men foredrag, for eksempel? Jeg ville vanligvis sagt nei om jeg så blir tilbudt hundre tusen kroner for å gjennomføre det. Mitt livs verste mareritt.

Men jeg er dritt lei av at hodet mitt hindrer meg i å gjøre slike ting. Jeg har gått glipp av, eller; sagt nei til så sinnsykt mange muligheter, og det er stopp på det nå. Så da Tradedoubler ringte og lurte på om jeg ville holde foredrag med dem og Nelly på Gulltaggen, så jeg rett og slett JA.

Og så var jeg kvalm helt fram til presentasjonen, og da jeg faktisk skulle holde presentasjonen var jeg så nervøs og kvalm at jeg ikke engang husker hva jeg har sagt fornoe. Men jeg gjorde det i hvert fall, og det føltes veldig bra etterpå. Klapp-på-skulderen-til-meg-selv. Game on!

Senere på kvelden dro jeg til og med på etterfest. Det er heller ikke helt meg, men jeg angret ikke et sekund. Veldig gøy!

Tok med min kjære B <3

God stemning på Folketeateret.

Thomas hadde med seg vennene sine på fest.

Neida. Dette er den ekte vennen til Thomas.

Angrer kanskje litt mer i dag. For nå sitter jeg på jobb. Og jeg satte fast hånda mi i en svingdør i går, så den er bandasjert. High five, da.

Takk for meg, enn så lenge.

14 kommentarer

 1. Ida Langdalen Kristiansen

  God bedring til armen – det så ikke godt ut!

 2. Så bra, Ida! Det er sånne ting man bare må bli vant til, så det var vell et skritt i riktig retning 🙂 Uff, god bedring med hånden 🙂

 3. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Uffda, god bedring til hånden din =) Syns du er ei så herlig jente, Ida 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 4. Sinnsykt fin den svarte veska! Vil du fortelle hvor du har kjøpt den? 🙂

 5. Så bra at du tør! Man må pushe seg litt når man merker at angsten kommer for å ta en, gratulerer til deg 🙂 Kjipt med handa da :/

 6. therese kristina

  Så flink som gjennomførte det 😀 Du burde vere stolt av deg sjøl!

 7. Har akkurat samme problemet. Haaaater det, blir fysisk redd, ikke nervøs, men pissredd når jeg må gjøre slike ting! Så all ære til deg 🙂 du er tøff!

 8. Stephen

  Du er flink du, Ida! Stå på, jeg liker deg 🙂

 9. Hahahaha, herregud, i en svingdør 😀 Er da man MÅ tenkte «hvorfor skjer sånne ting med meg!?». Jaja, nok leing, god bedring 🙂 Og så utrolig bra av deg å holde foredrag, finnes ikke noe bedre enn å gjøre noe man er redd for! Flink er du 😀

 10. Martine

  Hehe, huffda! Så ut som en vellykket kveld likevel da! 🙂 Og gratulerer så mye!!

 11. Cecilie

  God bedring til hånda 🙂

 12. Hei!

  Har nettenestea/Annette Haga silikon?

  Mange som lurer på det, men hun godkjenner ikke kommentarer om det.

  Svar fra Ida: det er ikke opp til meg å svare på! 🙂

 13. sunniva sabine

  så flink du er!

 14. Stina Marie

  Gratulere så mye med presentasjonen! Det er en helt fantastisk følelse å gjennomføre noe man er så utrolig redd for, og så komme levende ut av det (noe du fryktet ikke kom til å skje). Nå har du brutt en barriere, og snart er du profesjonell foredragsholder! Vent å se! 😉 Hehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.