saturday

Hjemme i Oslo igjen, etter en helg som gikk alt for fort. Siste kvelden koste vi oss først i restauranten med 3-retters og vin, og deretter flyttet vi inn i lobbyen med vin, musikk og kortspill. Å sitte sånn sammen med gode venninner, er virkelig ti tusen ganger bedre enn å løpe rundt på byen i Oslo.

Dagen derpå gjorde vi det som man alltid bør gjøre dagen derpå; slappet av på spa. Tusen takk til Norefjell Spa&Resort for verdens beste jentehelg, vi kunne ikke kost oss mer <3 Hotellet har både Womens Weekend, Singel Weekend og Gay Weekend på plakaten i nærmeste framtid, så det finnes nok av grunner til å legge av et besøk. Selv skal jeg på Womens Weekend 4.-6. mai, sammen med mine flotte bloggkollegaer. GLEDER meg som en gal til å dra tilbake til Norefjell!

9 kommentarer

 1. therese kristina

  Herlighet, så fantastisk!

 2. littspenning

  heldige jenter 🙂

 3. Therese

  ÅÅÅÅ, så deilig!!!! OG, herregud for en fantastisk flott jente du er!

 4. Therese

  ÅÅÅÅ, så deilig!!!! OG, herregud for en fantastisk flott jente du er!

 5. Fyy, så fin du er med litt kortere hår! Mer smashing enn noen gang, jo!

 6. camilla

  Så utrolig pen du er med naturlig lengde på håret Ida. Kjempefint! 🙂

 7. Pleier ALDRI å kommentere, men det håret fortjente en kommentar!
  Det var helt nydelig 🙂 Det kledde du virkelig 😀

  Svar fra Ida: TUUUSEN takk! 🙂

 8. Looovely!

 9. Kjempefint, du kledde det!:-) Alltid godt med litt forandring.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.