glokald isvarm

Slutta å snuse. Går og er så stolt. Røyker bare litt, sånn av og til. Ikke avhengig, altså.

Ler hysterisk. Syns det er så gøy at jeg mister pusten. Får rare blikk og glemmer hvorfor jeg ler.

Slanker meg. Drikker en liter vann på tre minutter, og blir iskald innvendig.

Slutter å røyke. Har ikke fått med meg at jeg har begynt en gang.

Det bare ble sånn.

Følelser man har følt før, som kommer tilbake når man lukter en spesiell lukt. Eller besøker et spesielt sted. Og så er man ikke sikker på om man føler det, eller om man bare husker hvordan det føltes å føle det man en gang følte.

Er hjemme og blir som et barn. Mamma og pappa passer på meg. Gir dem røykpakka og sier de bare kan kaste den. Så da røyker jeg vel ikke likevel.

Jeg har grått mye over at enkelte mennesker aldri forandrer seg. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en av dem. For jeg forandrer meg hele tiden, og det er så slitsomt.

23 kommentarer

 1. Veldig fint skrevet!

 2. Kristin

  Ååh, ordentlig IdaWulff-innlegg! Det er disse jeg elsker 🙂 Du er så flink til å skrive, og å uttrykke deg!

 3. <3

 4. IDA!!! pleas svar meg; hvilken str har du i gt-buksen? Jeg må ha samme. Og vil bestille NÅÅÅ 😀 Så blir glad om du snart svarer <3 🙂

 5. Følelser man har følt før, som kommer tilbake når man lukter en spesiell lukt. Eller besøker et spesielt sted. Og så er man ikke sikker på om man føler det, eller om man bare husker hvordan det føltes å føle det man en gang følte. <3

  fy faen(!), du er flink til å skrive!

 6. Wow, utrolig bra skrevet… Traff meg skikkelig!

 7. therese kristina

  <3

 8. du er f a n t a s t i s k !!!!!

 9. Karen (lavkarboblogger)

  Vet ikke helt hva det er med dette innlegget, men det berører meg, gjør noe med meg!
  Jeg kjenner det ikke, men du imponerer meg. Det at du våger være både sterk og sårbar, og det på en ærlig og direkte måte!
  Så stå på, aldri gi opp og nyt at de gode dagene kommer oftere.

 10. Herlig innlegg!! kjenner meg igjen. Spesielt på det siste.

 11. Du skriver så godt Ida!

 12. Marita Ø

  Så flink du er 🙂

  Forresten, takk for at du sa at vi kunne gå inn på Idawulff.no. Nå fungerer alt optimalt, alle nye innlegg kommer! Jippi! 🙂

 13. åå.. du skriver så nydelig! treffer rett i hjertet mitt!
  <3

 14. Henriette

  åårh det er så slitsomt å forandre seg… somregel er det jo til det bedre, men det er så vanskelig av og til å få folk til å forstå hvorfor en gjør disse forandringene i livet.

  Dette innlegget berører meg sånn, det er noe veldig Idaish over det, håper du har det bra! ikke gi opp kjære deg:) Du fortjener og ha det bra, noe som får inntrykk av at du opplever oftere og oftere for tiden Svar fra Ida: tusen takk for hyggelig kommentar

 15. Dette er grunnen til at du alltid har vært favorittbloggeren min! Fantastisk skrevet. 🙂

 16. Vi bare si takk, inspirerende og vakkert 🙂 <3

 17. Madelen

  Kjempe flott innlegg ! Det er når det kommer slike innlegg jeg virkelig liker å lese blogg, rett og slett fordi man kan kjenne seg igjen. Jeg blir rørt og imponert over at du tørr å dele slike tanker med oss som ikke engang kjenner deg! Stå på Ida !! 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk

 18. Kanskje ikke det mest omfattende innlegget, men allikevel så omfattende et menneske trenger å føle. Noe av det beste jeg har lest og kjent meg igjen i!

 19. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Slike innlegg ELSKER jeg virkelig. Du er så flink til å sette ord på alt!

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com! Jeg har forresten en spørsmålsrunde gående NÅ 🙂

 20. Hanne Cryinginthecity

  Herlig skrevet!! Håper du har det fint 🙂

 21. Ingvild

  My thoughts EXACTLY

 22. Ida <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.