snart klar for fotoshoot

Hei, mine kjære lesere! Nå sitter jeg på Saga Hotel med Christopher, vi er straks klare for fotoshoot til ny header. Litt venting hører jo alltid med, så jeg tenkte jeg skulle vise dere den fine bestemorsveisen min:

Jan Thomas Studio i dag morges, med fine Cecilie som fikset håret mitt!

På hotellrommet.

Vi har med oss…. litt baggasje, og sånn.

12 kommentarer

 1. therese kristina

  Kjekt då 😀 kos deg!

 2. annemarie

  du ser bra ut! kose dere 🙂

 3. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så spennende, da! Gleder meg til å se =) Du er så søt!

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 4. astudentway.com

  Så gøy! Gleder meg masse til å se resultatet!! 😀

 5. Svanhild

  Gleder meg til resultatet. Det hadde forresten IKKE vært feil om du hadde kjørt i gang en header-konkurranse. Der man kan vinne styling, fotografering osv… :p Bare nevner det.

 6. Gleder meg til å se resultatet!

 7. Henrikke

  Du er så utrolig pen! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 8. ann helen

  så koselig! du er utrolig pen 🙂

 9. danielle andersen

  shiit ! du er døødspen 😮 <3

 10. Martha Antonie

  Lykke til på shoot, gleder meg til å se resultatet! 🙂

 11. Henrikke

  Hvor er den rosa kofferten fra hvis den er din? Leter etter akkurat en slik!!

 12. Susanne Michaela

  Døde du på fotoshooten?…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.