lunsj med jentene på kontoret

Nok en solskinnsdag hos Chills. Vi er så glade og fornøyde, og ting går så bra! Og at hverdagen er fin må jo feires. Så i dag gikk vi ut i Drammen by og spiste en bedre lunsj på sjefens regning. Mehehe.

Her ser dere «jentene på kontoret» som nevnes så ofte. Trine, Belinda, Kathrine, Maria og meg selv. Maria har vært i praksis hos oss, og i dag var hennes siste dag. I hvert fall som praktikant, tviler ikke på at hun blir å se på kontoret her framover! Tror dere ikke hun hadde kjøpt gaver og lagd søte kort til oss? Burde jo vært omvendt…

Lille Lui har vært på besøk i dag, prøvde å få henne til å sitte på pulten min som pynt, men det kom ikke på tale. Kjip bikkje. Nå er jeg så mett at jeg må ligge litt på kontorgulvet. Snakkes.

12 kommentarer

 1. HVilken frisør bruker du ?:)

  Svar fra Ida: Merethe på Ruhs hårsalong, Frogner i Oslo 🙂

 2. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så koselig! Det ser jo ut som om det har blitt vår i hovedstaden vår! =) Deilig syn!

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 3. Christina

  Kan du legge inn link til spotify-listen din? 😀

 4. Solvåg

  Fine fine Drammen by!

 5. Henrikke

  Så fine bilder! Ha en kjempe fin kveldD Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 6. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

  Aaah, visst har det varit helt fantastiska dagar denna vecka? Våren är SÅ välkommen 😀

  Trevlig helg, vackra du!

 7. Anne Helene

  du er så god til å skrive! Du får en kjedelig dag, til å høres gøy ut med måten du skriver på.

  GENIALT! 😉

 8. krisarawr

  hehe, så søt hund!

 9. Hvilken rase ? 🙂

 10. Du har så rikt et ordforråd, Ida. Jeg har funnet ut hvorfor. Med dansk far og trøndersk mor så er det ikke noe å si til at språket ditt blir diggbart. Fortsatt god helg 🙂

 11. Ida, vet du at hvis man skriver inn idawulff.com i stedet fot idawulff.no, så ser man ikke de nyeste innleggene dine? Jeg tenkte ikke du hadde lagt ut noe på over gn uke, men det syntes jeg var litt rart, så jeg f

 12. Forsøkte en annen URL, og vips.. Så vet du det hvis du har litt variable lesertall.. Liker bloggen veldig godt forresten 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.