onsdagschampagne

Uten at jeg har merket det, har jeg plutselig sluttet å gå på kafè med venniner for å sitte og skravle i flere timer. Før var det hobbyen min, nå gjør jeg det aldri lengre. Og jeg skjønner ikke hvorfor, for det er noe av det koseligste man kan gjøre i hele verden. Koste meg sånn med Nadja i går! Vi ble så nære venner i Los Angeles, men siden hun bor i København, får vi ikke sett hverandre så ofte. Meeen, en liten fugl har hvisket meg i øret at hun kanskje flytter til Oslo snart, iiiiiiiiiik!! Gledestårer, i såfall.

Sisters <3 (Skjerfet er herifra)

Onsdagschampagne.

Venninner er fantastiske greier, altså. Så lenge man har de riktige. Og det kjenner jeg at jeg har, når jeg føler meg trygg, glad og varm innvendig.

5 kommentarer

 1. Henriette

  venniner og kafebesøker er bare det beste som finnes! =) kos deg Ida! =)

 2. «Venninner er fantastiske greier, altså. Så lenge man har de riktige»
  – likte den
  <3

 3. Hei! Det er noe utrolig rart med bloggen din, den oppdateres ikke om man bruker chrome lengre? Det siste innleget som vises er det der «magesår og lesbesex». Tenkte bare å si ifra, er utrolig irriterende å måtte bruke explorer for å si det slik………..

 4. therese kristina

  Så kos 😀

 5. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så koselig! Det er absolutt herlig å sitte på kafe sammen med venner, det er jeg HELT enig i =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.