be one

Som nevnt, var jeg hos Be One igjen i går, hvor jeg ble mødt av herlige Petra Eckmann som gjør leppene mine. Siden jeg nå har prøvd et par ganger og blitt veldig fornøyd, bestemte vi at jeg skulle prøve en litt tykkere restylane som varer lengre. Ble veldig fornøyd i går også! Får veldig mange av de samme spørsmålene når det gjelder restylane.

Hvor mye koster det? Hos Be One koster det fra 3300,- med restylane, alt avhenger jo litt av hvor mye du skal ha.

Gjør det vondt? Man får bedøvelse. Jeg pleier å velge den bedøvelse i form av krem, for da slipper man å hovne opp så veldig. Man sitter med bedøvelsen på i en halvtime og rekker å bli ganske nummen før sprøytene settes. Jeg syns ikke det gjør særlig vondt, bortsett fra øverst på leppa, for der er det sykt mye nerver.

* Glede seg*

Bedøvelse.

Petra som kan sakene sine, og meg med nye lepper. Kommer fler bilder etterhvert : )

Jeg skriver jo positivt om noe mange er ganske skeptiske til. Så det er viktig for meg å understreke at hvis noen av dere vurderer å prøve restylane (som forresten er 99% naturlig), så gjør det i trygge omgivelser. Det er viktig å gå til noen som vet hva de driver med. Takk for meg så lenge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.