hurra for mami

Mamma er tagget i hele TO bilder på Facebook, så det var ikke lett å grave fram et kodak moment av henne for å si gratulerer med dagen. Men jeg prøver likevel: GRATULERER MED DAGEN MIN KJÆRE MAMMA! : ) Over the top glad i deg!

Mamma elsker å være på bloggen, i likhet med resten av familien. Kødda. Åååå, jeg hadde så sykt lyst til å dokumentere noe som skjedde i stua da jeg kom hjem i går! Familien har nemlig nettopp oppdaget Spotify. Lillebror skrudde på den sykeste technosyra, og pappa begynte å hoppe rundt og gjøre den sykeste discodansen jeg noen gang har sett. Haha, bloggmateriale til tusen!

I dag har jeg vært og shoppet litt og spist lunsj med mamma i byen, og ellers har jeg ligget kort som jeg er og vært sliten. Smertestillende gjør meg så irriterende trøtt – så vi får se om jeg overlever både familieselskap og restaurantbesøk før jeg skal hjem til Oslo og sove : ) Hurra for mamma igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.