på tide med et lite vaktskifte

Jeg har bare verdens herligste venninner. Maria har vært hos meg helt til nå, og mens jeg bare har sittet og sett rett ut i lufta uten å registrere noe som helst, har hun ryddet, løpt på butikken og gjort både det ene og det andre. I dag har vi tuslet rundt i byen, egentlig uten å utrette noe spesielt. Deilig å få litt luft i hodet bare.

Nå er det snart tid for nytt venninnebesøk. Jeg trenger mennesker for å føle meg levende i dag. For å være helt ærlig sitter jeg og drikker vin alene akkurat nå, og det er over toppen tragisk. Tungt sinn, tungt hode. Jeg vurderer å ansette en blogger for meg, så dere kan få noe mer lystig å lese.

Sola skinner vel snart igjen, kjenner jeg meg selv rett…

Det er ikke alltid det smarteste for et menneske er å tenke. Av og til kan det smarteste være å lukke det ene øyet, falle bakover og leve i mengden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.