håper naboene bruker prevensjon

Naboene puler, jeg sitter på balkongen min og smugrøyker og vinterkulda innbiller meg at jeg hater livet.

Om fem timer skal jeg stå opp, dusje kroppen som fortsatt befinner seg i drømmeland og smøre en mektig klatt med brunkrem i trynet. Og så trikken – til jobb.

Det er herlig å ha noe å gå til. Livet mitt har snart vært blottet for struktur og gjøremål i et halvt år, så det å sitte bak et skrivebord før hanen galer passer meg egentlig midt i blinken.

Fortell meg at jeg er heldig som kan leve av å fortelle tastaturet hva jeg tenker og hva jeg gjør, så skal jeg fortelle deg at noe sånt blir man både gal og deprimert av. Om det frister eller ei, så er det sunt, faktisk nødvendig å benytte seg av vekkeklokka på mobilen og ha noe å gå til.

Ok, nå skal jeg legge meg til å sove. Kveldsrutinen min fant akkurat sted, så jeg har bare lyst til å synke ned i madrassen. Hva kveldsrutinen er? Naboen på andre siden av veien ser meg naken når jeg skal dra for gardinene, og jeg kaster meg rødmende ned på gulvet og krabber bortover gulvet i Spiderman- style. Alltid like stas.

God natt!

Foto: tv2underholdning.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.