TRE FAVORITTER TIL HÅRET

Reklame for Good For Me

HÅR-FAVORITTER FRA GOOD FOR ME 💕

Høsten og vinteren er tøffe tider for håret. For min egen del, merker jeg i hvertfall at håret blir statisk, fortere fett og tørt i tuppene. Så i dag tenkte jeg å tipse om tre av mine store hår-favoritter, som gjør livet med hår på hodet litt bedre 

Number one er selvfølgelig Hair Luxious, mine elskede hårvitaminer som jeg ikke kommer til å slurve med igjen. For jeg har slurvet litt de siste to månedene, og merket hvor mye mer jeg røyter. Fakta: Sluket i dusjen ser helt annerledes ut når jeg spiser hårvitaminer, enn når jeg ikke spiser hårvitaminer. Nesten litt fælt.

Hair Luxious er de sterkeste hårvitaminene på markedet, fra produsenten Good For Me. Hvis du er fast leser av bloggen min, vet du jo allerede hvor frelst jeg er av deres produkter. Og Hair Luxious er intet unntak! Faktisk så har jeg brukt disse hårvitaminene siden mai 2017 – bortsett fra når jeg slurver da, så klart. Det lureste er definitivt å ikke slurve! Uansett: Hårvitaminer betyr mindre røyting, i tillegg til at jeg føler at håret mitt vokser mye fortere enn det ellers ville gjort. Ulempen med det er at jeg får masse babyhår, men de blir forhåpentligvis snart lange nok til å komme seg inn i den tjukke hestehalen 😀

Du finner Hair Luxious HER – og PS. Du får 50% rabatt på din første boks, med rabattkode IDA50. Koden er gyldig ut oktober.

I oktober gir Good For Me 20% av overskuddet fra Hair Luxious til Rosa sløyfe-aksjonen. Rosa sløyfe-aksjonen. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft ♥♥♥

Good For Me har også lansert egen hårstrikk og hårbørste – så du kan jo tenke deg selv hvor bra disse to er for håret. Hipp hurra! Jeg er veeeldig selektiv når det kommer til strikker og børster, for den slags kan gjøre mer skade enn godt for håret.

Hårstrikken er en såkalt «scrunchie», som ikke finnes skadelig for håret. Tøystrikker med metall er helt no no, mens jeg vanligvis tillater de vanlig tøystrikkene. Men de er stramme, og over tid så vil de også gi slitasje på håret. Denne hårstrikken strammer ikke litt, så jeg bruker ikke noe annet enn den når jeg daffer rundt hjemme. Det er også den eneste strikken jeg sover med.

Du finner hårstrikken HER.

Detangeling brush er en hårbørste som kan brukes i både vått og tørt hår. Jeg har den fast i dusjen, og bruker den etter at jeg har tatt i balsam/hårkur. Liker å gre gjennom slik at jeg er sikker på at alle hårstråene får sin dose med pleie.

Du finner Detangeling brush HER!

XOXO 💋 

8 kommentarer

 1. Er ikke det blitt ulovlig å reklamere for sånne ting som dette?

  1. Ida Wulff

   Nei

 2. Hei!

  Hvor har dere kjøpt sengegavl, og sengetøyet deres?

 3. Synd å reklamere for kosttilskudd da et sunt og balansert måltid er det beste, om du har mangler av vitaminer så hjelper det jo selvsagt! Er ingen vits å kaste bort penger på kosttilskudd med mindre en lege har
  Påvist underskudd:)) er bare et fancy produkt dere selger for å tjene penger.

 4. Takk, da var Hair Luxious bestilt! 😉

  1. Ida Wulff

   Håper du blir fornøyd <3

 5. Hvor er den badekåpa kjøpt?😍

  1. Ida Wulff

   Den er fra Missoni 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.