HJELP MEG Å TA HEVN

Alle som kjenner meg i det virkelige liv, og som har lest bloggen min lenge, vet at jeg er en pyse. Egentlig på mange områder, men jeg hater virkelig å skvette. Om det er av en skygge ute i mørket, turbulens på fly, en skrekkfilm… Jeg kunne aldri funnet på å se en skrekkfilm. Eller en haifilm, for den saks skyld. Jeg er livredd for å skvette, jeg syns det gjør fysisk vondt.

Og nå har det seg slik, at min kjære samboer finner dette svært underholdende. Samboeren. Gravlyset. Mannesatan. Kjært barn har mange navn. Uansett: Han har skremt livet av meg helt siden vi flyttet sammen i bingen, og i senere tid har han begynt å filme det også.

Her kan du se en liten brøkdel av hva slags psykisk terror jeg lever med i hverdagen:

Nå er jeg så lei av det – sånn seriøst. Du skulle bare visst hvordan hjertet mitt hamrer når jeg forlater badet om kvelden, og skal famle meg frem til soveromsdøra! Men jo mer lei jeg blir, desto mer gøy syns han det er å skremme driten av meg.

Så nå har jeg lovet hevn. Problemet er bare at jeg ikke vet om noe som er passende. Jeg sendte et forslag til Kristina her om dagen, og hun syns at forslaget mitt var rasende festlig. Men da tok jeg det egentlig som et tegn på at det var litt for drøyt.

Jeg trenger en hevn som er såpass drøy at han slutter å skremme meg. Men samtidig en som ikke… Er farlig, eller alt for ond. Hvis du skjønner? Så, har du forslag til hvordan jeg kan hevne meg, og skremme fra å skremme meg noen gang igjen? Please del med meg i kommentarfeltet!

Og hvis du nå tenker at mannesatan kommer til å lese i kommentarfeltet og være forberedt på hevnen: Vær du sikker: Jeg skal slå til når han minst venter det…

Med vennlig hilsen Ida, 11 år.

55 kommentarer

 1. Hahahahaha. Sorry, men jeg ler meg ihjel av videoen! Samtidig som jeg syns synd på deg, det er helt jævlig å bli skremt!!

  1. Ida Wulff

   I knooow, sykt slitsomt!

 2. Legge en pose med frosne erter på hans edle deler hver morgen helt til han slutter å skremme deg.

  1. Ida Wulff

   Haha! <3

 3. Hahahahahaha, derfor jeg aldri turte å skremme deg!!!! Du har jo en hel verden som kan hjelpe deg med hevn:O!!
  Du kan…. hmm farge håret? Late som det er en super shampoo/kur, av noe slag som skal hjelpe med å gjøre håret mer mykt osv. Og bææææm!! Så har han gult hår:P Evt lilla.

  1. Ida Wulff

   Det var nok med de banan-bildene dine du!! Haha. Og du er faktisk inne på noe veldig bra her 😀 ILU <3

 4. Du må få flere du kjenner til å stille opp; en kler seg ut som klovn, en med hockeymaske, og en par stykker til som andre skumle greier, også gjemmer de seg rundt om i leiligheten (bak sofaen, i klesskapet, på badet osv). Så blir han først skremt av en, BØ! Og tror dermed at faren er over mens du godter deg og ler hjertlig, men så, akkurat i det han føler seg trygg igjen, nestemann, BØ! Og dermed begynner den psykiske terroren.. er det fler? Hvor er de? Når kommer de?

  1. Ida Wulff

   Hahahah, jeg leeer <3 Hadde sikkert blitt like redd selv!

 5. Amalie Haugen

  Hahaha elsker at du skal ta hevn 😈 For å ikke konkretisere for mye så foreslår jeg at du sjekker ut youtuben «whealth by Slaiman», tror du får ganske så mye inspirasjon der 😂😅 Go hard or go home!

  1. Ida Wulff

   Skal sjekke ut, takk 😀

 6. Anbefaler å helle et tynt lag med vann i jobbskoene, putte dem i frysa før du tar dem ut litt før han skal bruke dem. Kan også kombineres med egg som knuser inni der når han tar dem på, eller ferdig knust og fryst.
  Veldig ubehagelig

  1. Ida Wulff

   Ondt og herlig!

 7. Hahahahaha unnskyld at jeg ler, men dette var ekstremt festlig 😂😂😂 Gleder meg til å se hevnen!

  1. Ida Wulff

   Håper jeg får fanget hevnen på film, haha!

 8. Sara Katrin

  Promp han i fjeset hver gang han setter seg ved siden av deg. Da mener ikke jeg sånn sløv bløtkakefis, men skikkelig Wulffefis som kan minne om bomba i Hiroshima.

  Evt bråvekke han med sånn irriterende trompethyler. Jeg aner ikke hva det heter, men sånn trompetsak som de bruker ved start under konkurranser..med sånn enorm lyd som rekker herfra til månen og helvete..stå opp noen minutter før han, og bare kjør bånn gass.

  På tide at han også får litt hjerteinfarkt. Du er vel døden nær snart!

  1. Ida Wulff

   Hahah, wtf er en Wulffefis? Jeg promper ALDRI! Sånn, på ordentlig. Men en trompethyler er en god idé. Brølte i sengen en kveld da han nettopp hadde sovnet, han ble livedd. Men så endte det med at han gjorde det samme dagen etter. #livet

 9. Jeg tror jeg hadde startet å nekte å gjøre visse ting helt til han sluttet. Ting som du vet at han setter så sykt pris på i hverdagen at akkurat du gjør for han. Nettopp for å få han til å slutte med det. Bare det at du skriver et blogginnlegg burde være en ganske sterk indikator på at han burde slutte syns nå jeg. Så det er nok ikke bare du som er «11 år» her ;P

  1. Ida Wulff

   Hehe 😀 Han har ikke skiftet sengetøy etter at vi ble sammen, kanskje det er det han må begynne å gjøre? Det kan være en tilleggs-hevn…

 10. har desverre null ideer , dette er det verste eg vet selv og har faktisk dabbet datteren min fordi hun skremte meg sånn at av refleks slo eg hahahaha, men slutter hun? neida….men seriøst HATER å bli skremt og skvette

  1. Ida Wulff

   For å si det sånn: Datteren din ba om det! Lov å bli litt voldelig når man blir redd, haha <3

 11. HAHAHA LER MEG IHJEL!! Måtte se denne filmen to ganger, og sorry, men jeg elsker det. Skjønner godt at du vil ta hevn, da, så her kommer noen (ikke alt for) onde forslag:
  1. Fyll tran e.l på en drikkeflaske han bruker hvor det ikke vises. Bland ut med vann sånn at konsistensen blir som vann, bare at det smaker helt jævlig.
  2. Klipp et lite hull ved stortåa i alle sokkene hans. Kanskje du må belage deg på å kjøpe nye, så håper han ikke bruker svindyre sokker.
  3. Mens hans holder på å vaske ut sjampoen, ta mer oppi håret hans sånn at det aldri går ut (du har sikkert sett film av det på YouTube/Facebook)
  4. Skrem ham tilbake
  5. Ha masse salt i middagen hans, evt noe annet som ikke smaker godt.

  Lykke til med hevnaksjonen, gleder meg til å høre 🙂

  1. Ida Wulff

   HAHA <3 Fikk veldig lyst å gå løs på sokkeskuffen nå, men føler han fortjener en litt verre hevn! Gleder meg til å fortelle om hevnen!

 12. Få hjelp av noen kompiser til å arrangere innbrudd i leiligheten💁🏼‍♀️ Når dere sover!

  1. Ida Wulff

   Herregud, hadde jo dødd av skrekk selv mens jeg lå og ventet, hahaha <3

 13. cathrine

  Vent til han har sovna, så tar du på deg en eller annen creepy maske og vekker han med den på, gjerne midt på natta (:

  1. Ida Wulff

   Haha! 😀 Men er det ikke litt for mild hevn, å skremme ham én gang etter at han har skremt meg et helt år??

   1. Cathrine

    Mange masker mange netter? 💁🏽‍♀️😂

 14. hhahahahhaa, leeeer av filmen. hahahhaha

  1. Ida Wulff

   Haha, uff!! Masse fæl lyd, det er helt sikkert :p

 15. Hahaha, jeg ler meg i hjel! Litt samme uttrykk som Kim Kardashian der til tider 😀 Skvetter du så du begynner å gråte i den ene filmen fra ferie? Det hender jeg også gjør, dersom en følelse blir akutt voldsom. Som f.eks redsel etter å ha blitt skremt 😛

  1. Ida Wulff

   Ugly cry, haha <3 Hadde mensen på den ferie-snutten! Da skal det ikke mye til!

 16. Madeleine

  Har aldrig kommenterat här förut. Och jag ser att alla andra kommenterat tycker detta är sjukt kul osv, men jag blir mest orolig? Om detta är det värsta du vet och det du hatar mest och något som han vet om, så är det helt extremt att han fortsätter? Det är som du säger, psykisk terror. Han visar noll respekt för dina känslor kring detta, och det är helt seriöst oroande. Riktigt jävla respektlöst av din kille. Inte okej någonstans. Detta förtjänar du inte!

  För att nu tipsa om hevn (som han förtjänar så inni helvete) så tycker jag att du ska låta dig inspireras av en av Jon Olssons vloggar på youtube: Ungefär 5 av hans manliga vänner klär ut sig till rånare och väcker honom mitt i natten och tar tag i honom och börjar bära ut honom, som att dom ska kidnappa honom. Det kan du göra och när han börjar gråta kan du hoppa fram och skratta! Då kommer han garanterat aldrig skrämma dig igen.

  Ta hand om dig! <3

 17. Martine

  Hahaha måtte le av den filmen. Skvetter alltid like mye som deg og det er helt jævlig. Føles som om alle porene i kroppen åpner seg og at hjertet hopper ett hakk lenger opp i halsen. Tøm shampooflasken hans og fyll på med en illeluktende firstprice shampo og fyll samtidig opp kroppssåpen hans med noe som dufter lavendel og kvinne. Til å begynne med 😉

  1. Ida Wulff

   Der sa du det!! Som om alle porer i kroppen åpner seg, haha. Han fortjener vel egentlig mer hårfjerningskrem i shampooen? :O

 18. Henriette

  Ååå fyyy..! han bør være en helt rå kjæreste sånn ellers. 😅 Bli skremt er jo så vondt! Han fortjener en skikkelig hevn, bare å kjøre på, Ida.

  1. Ida Wulff

   Hahahah 😀 <3 Han er ganske så snill bortsett fra dette. Tror jeg.

 19. Hahahaha det her! Er livredd alt sjøl, og jeg føler et skikkelig sterkt fysisk ubehag når jeg blir skremt, men jeg ELSKER å se andre bli det 😂 Google pranks, plastfilm på toalettsetet, bytt ut tannkremen med noe annet ekkelt… si du er gravid (neida).

  1. Ida Wulff

   Hva med å blande Coca Cola i tannkremen, så han får brune tenner over tid? Den er ikke dum 😀

 20. Sara Katrin

  Åååååå!!!! Jeg vet det!!! Få en reptilekspert til å legge en svær edderkopp rett ved hodet hans mens han sover. Sånn svær tarantell faenskap. Kjør på!!!!! Evt få Dajana til å sminke deg som jenta i Exorsisten under Halloween. Si du er litt forsinka og kommer seint hjem, og når du endelig kommer hjem, så bare roper du med all din kraft «Uæææh!!!!» mens du går i bro i ei helvetes fart mot han. Bare kall det Exorwulff eller Wulffesisten!! Da tenker jeg han blir redd som bare det.

  1. Ida Wulff

   Hahahaha, du er on fire! <3

 21. Få noen venner til å bortføre han :p angripe han på gata, ta bind for øynene og bind fast hendene og hiv han i en kassebil, stort baggasjerom e.l. Kjør et stykke utenfor byen. Få de til å ta telefonen hans og pengeboka og slipp han av en eller annen plass langs veien. Kjør så avgårde xD (du kan selvfølgelig hente han når du føler han har opplevd nok «smerte»).

  1. Ida Wulff

   Så ondt!!! Love it <3

 22. Hahahahha huff!! Vet så sykt godt hvordan du har det 😅 typen min sneik seg opp på soverommet mens jeg sto i dusjen og gjemte seg mellom senga og veggen. Så da jeg hadde komt opp på soverommet og lagt meg fredelig til i senga for å sove hoppet han frem og ropte BØ! 😱 Tett før jeg fikk hjerteinnfarkt 🙊 Ler av det i ettertid, men planlegger en søt hevn – måtte lete i kommentarfeltet etter inspirasjon! 😂

  Ps. En bøtte isvann i hodet når han står i dusjen er ikke akkurat deilig! (Spørs hvordan dusjen deres er da, funker dårlig om han ser deg komme 😅)

  1. Ida Wulff

   Haha, stakkar <3 Håper du finner en passende hevn her i kommentarfeltet! Vi har dessverre glassvegger i dusjen og utsikt mot døra 🙁

 23. Gå på apoteket, kjøp avføringsmiddel i dråpeform. Fargeløst og uten smak. Drypp noen dråper i vannet hans eller hva som helst han skal drikke:)! Bare husk å ikke gi mer enn 10 dråper!
  Ondt, men desto gøyere ;););)

  1. Ida Wulff

   Hahahah, det ER gøy. Men er det ulovlig? Ikke at han ville anmeldt meg, men føles bare noe kriminelt å putte drugs i noen uten at de vet det. Hilsen pysa <3

   1. Det er ikke ulovlig, reseptfritt ;)Om det er etisk riktig…..sikkert ikke🤡🤣

   2. Henriette

    God idé! Laxoberal dråper. Ikke noe farlig. Han vil bare ha en fryktelig trang til å MÅTTE gå på do NÅ! Men ikke overstig 10 dråper. Da kan han miste helg kontrollen 😅

 24. Få noen til å ta han med opp i helikopter,fly opp en halv til en meter og dytt han ut. Er viktig at han har bind over øynene så han ikke ser høyden😃😃

 25. Hahahah jeg døøøøør

 26. Finn en flaske med kaldt vann og hell over han når han dusjer. Det er ikke for drøyt men samtidig så ønsker han ikke at du gjør det igjen.. For det er kaldt!! Funker på min kjæreste når jeg truer med det.

  1. Ida Wulff

   Sånn, da har jeg gjort det <3 Som en liten oppvarmer, hehee

 27. Airhorn er jo alltid gøy da…

 28. Hanne Storsve

  Hahahha som jeg lo av videoklippene! :p

 29. Kristin Haugen Granli

  Lag dritsterk mat til han, sånn at han svetter som en gris eller noe. Jeg syns sånn skremming er helt grusomt, og jeg husker typen gjorde det mot meg, litt, men han turte ikke gjøre det noe særlig med tanke på at jeg ble PISSED SOM FAEN. Jeg syns det er utrolig slemt å gjøre det, så Gravlys kan bare se til å skjerpe seg og du skal være klar på at dette er ikke greit. Helt seriøst, det er ikke morsomt, det kan være farlig og. Gravlys er sikkert en ålreit fyr, men akkurat med det her er han en liten drittunge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.