SLITEN STUDENT PÅ TO HJUL

Reklame: Sparkesykkelen er sponset 

Hei, og god helg 

Jeg har samme unnskyldning som forrige gang jeg forsvant fra bloggen i to døgn: Universitetet sliter meg ut! Jeg er den typen som lurte meg unna å holde foredrag hele ungdomsskolen og videregående. På bacheloren tok jeg valgfag som ikke bestod av muntlig eksamen…  Nå står jeg opp om morgenen, og tar det som en selvfølge at jeg må stå foran folk når jeg skal på skolen. Sosiale eksperimenter og gruppeoppgaver i bøtter og spann. I går var første gang i livet mitt hvor jeg ikke følte noe da jeg skulle opp og stå foran tavla. Det ble mer sånn: Åh, så irriterende, nå igjen. Betyr det at jeg har kommet meg over sceneskrekken, kanskje?

Nå har jeg i hvertfall fått meg en gruppe som jeg skal skrive eksamen sammen med. Vi måtte være fem stykker – det er sikkert et eksperiment i seg selv. Men det kommer til å gå bra! Det gjør jo alltid det. 

I dag har det vært fikselørdag i hjemmet. Besøk av håndtverker, ommøblering av stue, overflødige ting ned i boden og så videre. Og så har jeg rånet rundt på den nye sparkesykkelen min! Tror du Gravlyset er misunnelig, eller? Får overhodet ikke ha den i fred. Jeg har vært så heldig og fått den sponset av Kjempetøff.no, som faktisk er en butikk her i Tønsberg. De har masse fra Segway, og i tillegg sin egenproduserte sparkesykkel som er litt rimeligere. Og det er denne – Rider heter den. Man får den helt opp i 33 km/t, så nå kommer jeg meg rundt på nullkommaniks. Og så er den lett å klappe sammen hvis man skal ha den med seg på tog og buss. Med andre ord en drøm for pendlere!

Du finner sparkesykkelen min HER Ved bruk av rabattkoden Wulff2018 får du 500 kroner i avslag hvis du skal kjøpe deg sparkesykkel.

Nå venter noen dager i Oslo. Det skal være buss for tog igjen, og siden den stakkars kjæresten min jobber der, skal vi sjekke inn på hotell. Akkurat nå vet jeg ikke helt hvor lenge – men det blir jo spenning i hverdan’.

Håper du har en kjempefin lørdagskveld 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.