EN AV GRUNNENE TIL AT JEG ELSKER HØSTEN

Reklame for Floyd By Smith

LEAVES ARE FALLING, AUTUMN IS CALLING 🍂

Du føler kanskje at du har sett meg i dette antrekket før?! Vel, det er splitter nytt. Men da jeg fikk velge meg ut noen høstfavoritter fra Floyd By Smith, klarte jeg selvfølgelig ikke å velge noe annet enn dette som er veldig typisk meg. Svart fuskepels, svarte boots, en enkel svart bluse og svarte jeans. Det er høst-uniformen min! Eller: Jeg mangler et skjerf i fine farger, så er vi der 😀

En av tingene jeg liker på høsten er å kle meg. Jeg elsker fine kåper, store skjerf og gode sko. Etter flere måneder i Birkenstocks og fargerike sommerkjoler, føles det så godt å pakke seg inn. 

KÅPE HER • BLUSE HER • JEANS HER • BOOTS HER 

Kåpen er min store favoritt her! Den er fuskepels, uten å se billig og stusselig ut. Og så har den perfekt lengde, og knapper hele veien. Nå liker jo jeg best å gå med åpen kåpe, men det er greit å ha muligheten til å lukke igjen. Passer like godt til hverdag og fest, spør du meg. Helt sikker på at denne kommer til å bli godt brukt gjennom hele høsten – og ikke minst når julebordsesongen starter!

Og sjekk ut blusen jeg linker til, forresten. Den synes ikke så godt på bildene, men er av typen jeg gjerne har syv stykker av i garderoben, fordi det gjør det så lett å kle seg. Om jeg skal på forelesning i jeans, eller på fest i skjørt.

Floyd har fylt opp nettbutikken sin med masse deilige høstnyheter som holder deg varm i høst. Dunjakker, strikkegensere, fuskepelser, forede sko og så videre. Og hvis du ikke er like svart i høststilen som meg, så er det selvfølgelig masse fine farger og mønstre å finne også.

Du finner kåpen min HER, blusen min HER, jeansen min HER og bootsene HER 

Her i hjemmet har vi hjemmelaget pizza i ovnen, og den skal spises foran TV’en i dag. Vi har vært så opptatt av å prate, lese og jobbe om kveldene denne uken, at  har det hopet seg opp med ting vi «må» se. Og det er helt greit med en pause fra å prate, lese og jobbe, hehe.

Håper du har en fin kveld 

14 kommentarer

 1. Hvilken størrelse har du i kåpen?:-) Den var veldig fin!

  1. Ida Wulff

   Jeg har M! 🙂 <3

 2. Du er så vakker og for noen fiiine sko!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk Nina, så hyggelig <3 <3

 3. Hvordan er buksen i størrelsen?

  1. Ida Wulff

   Det varierer. Men jeg går ned i størrelse fordi det er så mye stretch 🙂

 4. De beige/kremhvite slip-on skoene du bruker, hvor er de fra? De er så fine!!

  1. Ida Wulff

   De er fra Vagabond 🙂

 5. Kristin

  Har du fortsatt Ravn-jakka di? Er du fornøyd? 🙂 fuskepelsen var og veldig fin!

  1. Ida Wulff

   Ja, jeg har den fremdeles men alle hektene har falt av. Så den må en tur til skredderen 😀

 6. De klærne var bare helt nydelige, får lydt til og kjøpe de selv😍😍

  1. Ida Wulff

   <3 <3

 7. Hva synes du om at Kristina har kopiert antrekket ditt? Hahah
  Se her: http://www.kristinaandersen.no/2018/09/19/jeg-elsker-denne-tiden/

  1. Ida Wulff

   Hun har nok bestilt det før hun så mitt 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.