FOR ETT ÅR SIDEN

HAPPY BIRTHDAY ✨

I dag har Gravlyset bursdag, hipp hurra!

Det tar meg tilbake til denne dagen for ett år siden, da vi holdt på/datet/kall det hva du vil, og jeg fikk helt panikk av at han skulle sove hos meg. Han hadde vel så å si flyttet inn, men hadde han ikke andre steder å være på bursdagen sin?! For bursdager er viktig, og jeg har jo så strenge regler hva angår bursdagsfrokost og sånt.

Jeg slo litt ekstra på stortromma kan du si. Livredd for at han ikke skulle syns at jeg var verdens kuleste menneske, stod jeg opp klokka syv om morgenen. Drasset med meg heliumtanken ut av leiligheten, og stod i gangen og pumpet hvite ballonger for harde livet. I truse og pysjamas-skjorte, mens Tjuvholmen-naboene mine stresset tidlig på jobb med sine høye ambisjoner og dyre dresser. Jeg har aldri brydd meg mindre om at naboer ser meg i pysjen, denne morgenen skulle bli så jævla vellykket!

Hva angikk selve frokosten, hadde jeg lagt livet mitt i hendene på nabokafeen som skulle åpne klokka syv. Jeg slang en jakke over morgenantrekket, og løp ned mens jeg tenkte at nå klaffer alt. Men så hadde kafeen bestemt seg for å utsette åpningstiden en time, fordi de hadde så mange bestillinger. Som det beskjedne mennesket jeg egentlig er, ville jeg til vanlig tatt et nei for et nei og gått min vei. Men akkurat denne dagen stod det om liv og død, og det var med tårer i øynene jeg fikk overtalt dem til å lage frokost til en fyr som ligger i sengen min og han har BURSDAG! HELP ME! 

Så løp jeg hjem med frokost og kaker i posene, lagde kaffe, skjenket opp champagne – og sang en veldig kort versjon av bursdagssangen. Og så ga jeg ham flybilletter i gave, så han kunne bli med familien og meg på ferie. Hvem pokker gjør det, når man ikke er kjærester. Men det virket som om han ble glad, og dagen etter var vi sammen. Kanskje var det hevnen hans, å mase seg til det. Hehe.

I år stresset jeg langt mindre. Merkelig hvor komfortabel man blir på et år! Han fikk rundstykker med pålegg, kaffe og  appelsinjuice – jeg gadd ikke å kjøpe en champagne når ingen av oss egentlig orker å drikke til frokost. Nå vet jeg jo at han syns jeg er verdens kuleste menneske, så da roer jeg meg helt ned… Ingen vits i å være storkar da, nei. 

Jeg blir egentlig litt kvalm av at dette er et helt år siden. Det var jo nå nettopp. Jaja. Nå skal Toro-kaken ut av ovnen, og resten av leiligheten skal pyntes med ballonger 

4 kommentarer

 1. Kristin Haugen Granli

  Utrolig hvor «gal» man er i starten av et forhold, haha, men utrolig deilig når man kan senke skuldrene og bare være sammen <3

  1. Ida Wulff

   Hehe, jaaa <3

 2. Hvordan farge har dere på sengegavlen? 🙂

  1. Ida Wulff

   Æææ, jeg husker ikke, mulig den heter Diamond 100, hvis ikke det bare er stoffet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.