FORDI JEG BLE SÅ LEI

i☕️🧡

Nå var jeg så lei av min egen bloggheader at jeg ble kvalm av å se på den. Så jeg måtte bare ha noe nytt, og det kvikt. Den er nok litt midlertidig, vi får se om jeg ikke får fiksa meg en proffere plakat i nærmeste fremtid. Eller, hvor proft vil vi egentlig ha det? Den evige drakampen inni meg, mellom blogg anno 2009 og Fotballfrue-perfeksjon. Ordner seg et sted på midten, tenker jeg.

Ellers har jeg bestemt meg for å gjøre endringer hva angår bilderedigering også. Jeg er tydeligvis lei av alt, for jeg orker ikke mer av de iskalde bildene mine. Har pleid å gjøre dem så kalde og lyse at jeg får akutt behov for en varm kopp te når jeg er ferdig med et blogginnlegg, så fra nå av prøver jeg meg på litt varmere bilder. Hva tror du om det?

Nok om livet på internett, i det virkelige liv kom jeg hjem fra trening for tre timer siden. Jeg hadde en deadline som gjorde at jeg løp rett fra trening til Mac’en, og nå sitter jeg her og kjenner plutselig at jeg hakker tenner fordi jeg er så kald. På tide å åle seg ut av tightsen og inn i dusjen, men først vil jeg (åpenbart) blogge.

Jeg sitter med en sånn god følelse, som jeg ikke har noen logisk forklaring på. Jeg har mensen, store byllekviser på haka, og babyhårene mine står til alle kanter. Men jeg er bare glad, fornøyd og har masse energi. Kanskje B12-sprøyta spiller inn, kanskje er det treningen som booster meg. Kanskje er det litt av alt. Jeg har det i hvertfall bedre enn på lenge. Ikke at jeg har hatt det dårlig, men det er lenge siden jeg har kjent meg sprudlende. Og det igjen gjør meg jo bare veldig glad – den gode sirkelen, hehe. 

Nei, nå skal jeg ta med meg det gode humøret mitt og ta den dusjen. Jeg ser en legg som trenger litt selvbruning også, selv om den egentlig ikke er så hvit i virkeligheten.

Resten av dagen har jeg tjue ting jeg har lyst til å gjøre: Blant annet gjøre ferdig kontoret, ut og prøve senger – og spille shuffleboard, av alle ting.

Håper du har en fin dag 

33 kommentarer

 1. Så fin du er Ida! Håper du får en fin uke. <3

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, og takk det samme <3

 2. Hvor er skoene dine fra?<3

  1. Ida Wulff

   Vagabond 🙂 <3

 3. Tips til kjærestehelg: BUDAPEST!! Sjekk det ut, det er dritfint og dritbillig ❤️

  1. Ida Wulff

   Takk for tips <3 <3

 4. Du er så god på enkle og fine basis plagg! Ønske: kunne du lagd et innlegg med dine favoritter? En slags «dress like me».
  *krysser fingrene*

  1. Ida Wulff

   Ønsket er notert <3

 5. Jeg tror header og fargenyanser på bilder er sånt man trenger «Blogger»-briller for å i det hele tatt legge merke til, jeg tenker aldri over sånt 😂 Hvor er skoene fra forresten? Fiine.

  1. Ida Wulff

   Hehe, du sier noe der… :p Skoene er fra Vagabond!

 6. Fin header! Og godt å høre at humøret er på topp selv om sommeren er over.

  Hva med å beskjære for å få vekk forstyrrende elementer (sikringsskap, kumlokk) til høyre i bildene..?

  1. Ida Wulff

   Takk 😀 I vanlige innlegg er det ikke så viktig for meg om det er et komlokk og en strømboks med, hehe.

 7. Nydelig bilde, Ida! Hvor er buksene fra? De så veldig pene ut rundt ankelen, klem.

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Jeg har kjøpt dem hos Neoz her i Tønsberg. Klem tilbake!

 8. Så utrolig flott du er, Ida! Du stråler virkelig om dagen 🙂 Kan jeg få spørre hvilken klinikk og behandler du tar botox hos?

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, så hyggelig! 🙂 Jeg har tatt et standpunkt om å ikke skrive om/svare på ting som har med kosmetiske behandlinger å gjøre her på bloggen. Klem

 9. Hvor er buksen din fra?😄

  1. Ida Wulff

   Kjøpt på Neoz, husker dessverre ikke merket i farten! <3

 10. Så fin 😍 Hvor er jakken i fra?

  1. Ida Wulff

   Veromoda 🙂

 11. Kathrine

  Du stråler virkelig!!😍

  ..og jeg må bare spørre: hvor er jakken og buksen fra?😅

  1. Ida Wulff

   Takk, så hyggelig <3 Jakken er fra Veromoda, buksen er kjøpt på en butikk i Tønsberg som heter Neoz.

 12. Hvor er jakken fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Veromoda 🙂

 13. Syns varmere bilder ble kjempefint! Tommel opp 🙂

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 14. Henriette

  Kjempefin header, og var fint med varmere bilder og 😊
  Angående seng, jeg kjøpte Jensen nova plus for 3 mnd siden. Altså! Har ikke ord for hvor god den er, den må bare prøves. Jensen senger er absolutt verdt pengene!

  1. Ida Wulff

   Takk for tips! <3 Når det kommer til seng skal det ikke spares på noe :O Vi har faktisk Jensen nå, så får se om det ikke blir det igjen. Klem

 15. Så utrolig flott du er!

  1. Ida Wulff

   Takk snille du <3

 16. Elisabeth L

  Syns absolutt bildene er kjempefine med litt varmere toner 🙂 Syns huden din gløder mer da, også blir stemningen her inne litt mer koselig, hihi <3 hvilke program bruker du på å redigere bildene?

  1. Ida Wulff

   Takk, så hyggelig at du syns det 😀 Jeg har akkurat lastet ned Lightroom, frem til nå har jeg brukt VSCO-appen. Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.