ET SPONTANT KJØP OG EN LITEN TESKJE FOTBALLINTERESSE

God kveld i stua 

De få dagene jeg har hatt hjemme i Tønsberg, har bare flydd avgårde til nå. Kanskje flyr de fordi det er mye som skjer, kanskje flyr de bare fordi det skjer mye i hodet mitt. Eller en mellomting. Noe som faktisk skjer er at leiligheten endelig begynner å ta form. Vi har begynt å henge opp bilder på veggene, og lamper til hele leiligheten er i hus. Nå mangler vi bare en elektriker til å montere alt og fikse dimmere – hvor vanskelig kan det være å få tak i en elektriker?! Det virker helt umulig, men det kan jo være at det er fordi vi er midt i juli måned.

I går var vi også så spontane at vi kjøpte nytt spisebord. Fant ut at det passer bedre med rundt spisebord hjemme hos oss. Så hvis noen ønsker seg et Filip Spisebord fra Slettvoll til en svært redusert pris, taaa kontakt! Tidenes annonse, haha. Tenke seg til at jeg skulle begynne å bytte ut møbler før leiligheten står ferdig. Håpløst, men gøy å få det slik man vil. 

Kjenner at jeg gleder meg til å reise avgårde igjen. Når det er så varmt, kan jeg like gjerne ligge på en strand og hvale meg. I morgen må kofferten pakkes og neglene fikses, og så bærer det avgårde til Kroatia.

Snakker om Kroatia! I går var første gang i mitt liv at jeg brydde meg om resultatet av en fotballkamp. Kroatia kom til finalen i VM, så nå blir det folkefest på oss på søndag – eventuelt kollektiv sørgemarsj. Jeg vet ikke hvordan sånt funker. Bryr meg egentlig ikke, men visse andre gjør. Så da prøver jeg å bry meg litt jeg også. Livet!

Nå skal jeg ta kvelden i senga med en serie – det er så koselig her nå, bare nattbordslamper og to bilder på veggene gjorde stor forskjell. Lover å knipse masse interiørbilder når jeg er tilbake fra ferie 😀

2 kommentarer

  1. Hvor er kjolen fra? ☺

    1. Ida Wulff

      ByTimo :*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.