JEG HAR EN DAGEN DERPÅ

SØNDAG PÅ EN TIRSDAG 🍕

Er du flink til å utnytte sommeren? Det har jeg aldri vært. Med årene har jeg funnet ut at det er fordi jeg egentlig ikke er så fan. Jeg elsker sommer og sol når jeg kan ligge på en solseng, plaske i vannet, gi blaffen i hva klokka viser og bare kose meg. Men i hverdagslivet, har jeg ikke behov for denne årstiden. Så nå ligger jeg her med Macen på fanget, mens sola skinner ute. Med min nye t-shirt som ironisk nok sier offline. Jeg er overhodt ikke offline. Jeg skal kaste meg over 170 kommentarer som verken er blitt godkjent eller besvart – det gnager på samvittigheten min.

Ellers er jeg litt fyllesyk i dag. Vi hadde parmiddag her i går, med blåskjell, ferske reker, vin og whiskey sour. Whiskey sour er en av mine favorittdrinker, det er bare så synd at den inneholder whiskey. For det blir jeg jammen tung i hodet av, dagen derpå. Men det var en hyggelig kveld, og totally worth litt klyping i tinningen. Gleder meg til å arrangere flere middager i sommer, det er jo hudre ganger hyggeligere enn å trave rundt på utesteder.

Speilreflekskameraet får det til å se ut som jeg sitter i en enkeltseng, men det gjør jeg altså ikke.

Uansett, nå skal jeg vaske av meg ansiktsmasken, og komme meg avgårde for litt mer egenpleie og noen ærender. Luksus at alt er åpent, når man grunnet gårsdagen føler at det er søndag.

Hiv og hoi! 

12 kommentarer

 1. Hvem maske er det?? Haha den hadde sykt kul farge

  1. Ida Wulff

   Den er fra Ole Henriksen, husker ikke hva den heter men tuben er lysegrønn. Veldig god 😀

 2. Kristin G

  Hei <3 Hvor er sengegavlen fra? Den så veldig fin ut!

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Den er fra Six Bond Street – men verdt å nevne at den ikke kom i god stand…

 3. Camilla

  Ble det ikke 180 cm seng på dere likevel? 😂

  1. Ida Wulff

   Haha! Vi har 150 cm, jeg er den eneste som er fornøyd :p

   1. Camilla

    150 cm?😂 Spørs om ikke det blir ny seng etterhvert da ja. Er ikke det bare 30 cm større enn bingen? 😂

   2. Ida Wulff

    Stemmer det 😀 haha

 4. Kan jeg få lov å spørre om noe som ikke har med innlegget å gjøre? Vi vurderer også om vi er tøffe nok til å male med dempet sort. Men blir det mye varmere i en sort leilighet enn i en lys? Vet du det?

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Jeg troor ikke det skal ha noe å si, men jeg vet faktisk ikke!

 5. Største enkeltsengen jeg har sett i hvert fall, haha.

  1. Ida Wulff

   Haha, true!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.