KJÆRLIGHET OG EN UKE HJEMME

10 MÅNEDER SAMMEN ❤️

I går «feiret» jeg 10 måneder sammen med denne mannen. Han syns jeg er helt håpløs som skal feire hver gang vi har vært sammen enda en måned, som om det er noe spesielt. Så for å være helt ærlig up in here: Han ble irritert for at jeg kjøpte fotballsko til ham i gave, og vippset meg for skoene. Romanse på høyt nivå! Som straff for hans rebelske oppførsel, droppet jeg å sminke meg og rapet høyt flere ganger i løpet av 10-måneders dagen vår.

Leste forresten på Jodel at noen syns det var himla irriterende at jeg skriver så mye om «kjærestekliss». Tror hun at hun er den eneste i verden som har kjæreste eller. Mitt svar til det er suck my balls, jeg fikk den samme kritikken da jeg studerte og baaare skrev om studier. Kjedelig. Noen har ikke skjønt det enda: At jeg alltid kommer til å skrive om livet, akkurat slik det er. Det som opptar meg, det jeg tenker på, det jeg opplever. Og hvis livet mitt ikke er interessant, inspirerende eller underholdende for deg, så finnes det nok av bloggere som baker creepy kaker og hopper i strikk for at du skal ha noe gøy å se på. Selv forbeholder jeg meg retten til å bare skrive en dagbok.

Flott, da fikk vi luftet dét. 

Ellers har jeg kommet hjem fra Rhodos, og skal ha en liten uke hjemme før ferden går videre til Kroatia. Jeg kunne gjerne vært på Rhodos i flere uker, og gleder meg til å oppleve nok et nydelig sted. Takk for alle Rovinsj-tips, forresten! Jeg hadde ikke forventet å få noen, ettersom jeg aldri har hørt om stedet tidligere.

Dagen i dag startet på trening, og det føles fantastisk. Selv om ansiktet mitt har fått en intens rødfarge som ikke ser ut til å forsvinne… Sporty Spice! Nå skal jeg komme meg ut og handle, for vi har invitert venner på middag i kveld.

Gleder meg til å drikke vin og le 

33 kommentarer

 1. Synes det er herlig å lese om, jeg. Du stråler og er lykkelig forelsket – det finnes ikke mye annet som er bedre enn det 🙂

  1. Ida Wulff

   Hurraaa, så koselig <3

 2. Hei, Ida!
  Jeg kommenterer aldri på bloggen din, selv om jeg har vært fast leser siden rundt 2008 – beklager for det.
  Vil bare skyte inn at jeg elsker å lese om livet med gravlyset. Du er rå og skriver ufattelig bra! Takk for at du fortsatt blottlegger deg for meg og flere tusen andre.

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for fine ord <3 Og så hyggelig at du har fulgt meg så lenge :O <3

 3. Dagbokstilen din er hovedgrunnen til at jeg leser bloggen din! Digger deg Ida 😀 Og gratulerer så mye med 10 måneder <3

  1. Ida Wulff

   Tuuusen takk! <3

 4. Fortsett som du gjør! Liker å lese bloggen din <3

  1. Ida Wulff

   <3

 5. Et godt tips: Ikke bruk tid på jodel. Fult av missunnelige snørrunger. Du er fantastisk god på det du gjør, elsker hvert et innlegg! 😉 Dere er super pene begge to, matcher hverandre godt. digger «klissklass» snakk

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3 Så hyggelig, tusen takk!

 6. Ida Bilet Hamsund

  Feire 10 mnd er jo noe alle gjør med sin første ordentlige kjæreste!

 7. Har du en link til kjolen? 🙂

  1. Ida Wulff

   Ser ikke ut til at den selges lengre 🙁

 8. Elsker at du tar kritikken på kornet, og svarer! Livet ditt, og ikke minst måten du skriver på er en fantastisk hverdagsunderholdning!

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 9. Elsker at du skriver om kjærleiken<3

  1. Ida Wulff

   <3

 10. Hei Ida! Kunne du kommet med en liten Rhodos guide med restauranter?😍 Ha en fin sommer videre! Klem

  1. Ida Wulff

   Har dessverre ikke så mange restauranttips, noterte meg ikke noen navn :O

 11. Så ikke greit med kritikk? 🤷🏽‍♀️

  1. Ida Wulff

   Kjør på!

 12. Rovinj tips: spis middag på hotel argentina, anbefaler «handrolled pasta».

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for tips <3 Det skal vi sjekke ut! Handrolled pasta hørtes AMAZING UT!

 13. Gratulerer❤️ Selvfølgelig skal kjærligheten feires, pleies og gis oppmerksomhet, det er jo slik den får liv😊
  Aner et snev av misunnelse fra de som mener noe annet😂 jeg liker godt å lese dagboken din så fortsett med det👍

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 14. Henriette

  Ikke bry deg om kritikken, Ida. Det er en grunn til at din blogg er den eneste jeg leser, (og har lest helt fra caffelatte tiden) og det er nemlig fordi du ikke gjør ting kun for å kunne skrive om det på bloggen 😝 Jeg liker dagbok stilen jeg ♥️

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig å høre, takk Henriette <3

 15. Hei Ida! Jeg vil bare si at jeg synes det er superkoselig å lese om livet ditt med kjæreste, så bare fortsett som før du <3

  1. Ida Wulff

   <3<3<3

 16. Dere er så fine, og det er så hyggelig å lese om deres hverdag og feirer sammen. Jeg er helt enig, hvis folk ikke tåler å lese om happy people så kan de lese en annen blogg! Jeg digger deg!

  1. Ida Wulff

   Yeees, high five <3 <3 <3

 17. Ikke juster på noe av det du publiserer. Dette er en av de få bloggene i dag det går ann å kjenne seg igjen i, og lese ukritisk. (Hender jeg faktisk må lese enkelte strofer fra bloggen din til kjæresten, hvor han blir engasjert og latteren sitter løst – skjer ikke med noen andre bloggere) Hurra for kjærligheten, la det bugne av følelser og kliss – haha 😎

  1. Ida Wulff

   Haha, så morsomt! <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.