FULLSTENDIG FRI & LITT ROMANTIKK

Det er nest siste dag på ferie, og jeg har visst tatt meg litt mer fri enn jeg hadde tenkt. Store deler av dagene finnes verken Mac eller kamera i tankene mine – og det har vært deilig der og da, men det gir meg panikk light hver gang Mac’en dukker opp i sidesynet mitt. 136 ubesvarte kommentarer, 49 ubesvarte mails! Men så må jeg minne meg selv om at jeg ikke er lege, og at jeg kan nøste opp i alle disse tingene når jeg kommer hjem til helgen. Jeg er jo på ferie, en ekte ferie! 

LINDOS BY NIGHT 🙌🏾

I går kveld var Gravlyset og jeg ute og spiste alene, en skikkelig date night. Det var nesten rart å sitte to mennesker ved bordet igjen, etter en hel uke ved «langbord». Vi bestemte oss for å kjøre til gamlebyen i Lindos, hvor vi gikk litt i butikker før vi fant oss en rooftop restaurant. Så å si alle restaurantene der har takterrasser, og jeg husker ikke engang navnet på den vi satte oss på. Så der er det bare å komme seg inn på et sted som ikke flagger med happy hour og techno-musikk. Den type steder så jeg forøvrig lite til i Lindos, det er et veldig vakkert og romantisk sted. 

l💛💛💛

Hvis han ser litt lei ut, så er det bare fordi han er veldig sulten og er misunnelig på kameraet som alltid får spise først, ehe.

Vi delte en greek platter, en grill platter og cheese balls – sistnevnte minner meg om Mc Donalds, og det er et kompliment når det kommer fra meg. Ellers satt vi bare der i flere timer, og snakket om fortid, nåtid og fremtid. Vi klarer liksom aldri helt å være det sofistikerte paret på date – han velter noe og kløner littt med engelsken, jeg ler litt for rått og høyt, og sitter bare rett i ryggen det første kvarteret. Men det er oss, og det er fint.

Nå skal jeg hive meg rundt og lage en liten strandguide til alle som skal besøke Rhodos! Jeg har på følelsen at jeg har vært så heldig og få se noen gjemte perler som ikke den «typiske Rhodos-turisten» finner frem til.

Snakkes snaaart 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.