HER BOR VI

HELLO! I LIVE HERE! 💫

Her bor vi! I en drøm av et feriehus. Min første tanke da vi kom hit, var at noe sånt skal jeg kjøpe en vakker dag. Men: Hvorfor eie når man kan leie?! Samtidens motto, I guess.

Kos med hus når man er en gjeng som reiser på tur, det blir fort litt mer sosialt enn hvis man sitter på hvert sitt hotellrom og bare møtes til middag. Her kan vi samles til felles frokost, banke på hos hverandre for å låne hårføner og ikke minst: sitte ute og prate/spille/kaste i oss godteri om kveldene. Huset har 4 soverom med hvert sitt tilhørende bad, stue, kjøkken og svæært uteområde med basseng, solsenger, sittegrupper og grill. Alt vi trenger og mye mer. I morgen tror jeg faktisk vi skal spise hjemme, bare så vi får utnyttet grillen. Det er helt magisk på terrassen her om kveldene, når sola begynner å gå ned. 

Hvor ofte leier man et feriested som ikke har irriterende interiør?! Haha.. Det er kanskje ikke alle som tenker sånn, men jeg har kikket mye på feriehus til leie, og lar meg alltid fascinere av at folk på død og liv skal presse inn flest mulig stressless-stoler og fargerike kunstverk. Dette huset er en fryd for øyet, og for kameraet. Flaks!

Eneste minus er laken i stedet for dyne, men det var vel bare å forvente. Jeg savner så sjukt å rulle dyna mi sammen til en ball og ha den mellom beina. Dyne mellom beina er lyfe. 

Nå skal jeg klappe sammen Macen, og muligens hive meg på en runde Ligretto hvis det fremdeles foregår ute på terrassen. Ligretto er mitt evige spilltips, ta det med deg på ferie i sommer ♥

18 kommentarer

 1. nydelig<3 Har dere hushjelp som vasker eller noe?

  1. Ida Wulff

   Hver tredje dag 🙂

 2. For et nydelig hus! Hvor kan jeg finne info om leie?:-)

  1. Ida Wulff

   Det har jeg dessverre ikke, men tror det er leid via Airbnb 🙂

 3. Christina

  Sjekket skapene for dyner? Jeg elsker også å sove med dyne mellom beina selv om det er veldig varmt. Og har et par ganger oppdaget at de har dyne gjemt i skap.

  1. Ida Wulff

   Var dessverre ingen gjemte dyner! 🙁

 4. Kos deg på tur!
  Kunne du ha sakt noe om hvordan det funker for Gravlyset å pendle Tønsberg-Oslo? Jeg vurderer å ta en jobb i Tønsberg, men vil helst bli boende i Oslo. Er det håp?

  1. Ida Wulff

   For å si det sånn: Han har hjemmekontor i hele juli, vi håper det blir forbedret til høsten <3

 5. Hei
  Hvor har dere leid feriehuset fra? Pris? Ser veldig bra ut

  1. Ida Wulff

   Tror det er leid via Airbnb 🙂

 6. Sååå fint!! En ting jeg alltid har lurt på… ber du de andre vente utenfor døra mens du raskt går inn og tar bilder av huset? Slik at det ikke blir rotete bilder? xD

  1. Ida Wulff

   Haha, nei, det gjorde jeg ikke denne gangen 😀 Derfor det ikke er så mange bilder inne i huset.

 7. Hvor har dere leid den?

 8. Kan du legge ved en link til hvor/hvordan dere har fått leid dette fine huset?:) Ser helt amazing ut!

 9. Hvor mye koster det?

 10. Charlotte

  For et fantastisk hus! Har du link til der dere har leid det? Vil dit neste sommer!

 11. Hvor på nettet fant du leie til dette huset? har du nettside/navn? var jo helt fantastisk, ønsker å ta med meg familien på tur.

  1. Ida Wulff

   Har ikke link, men søk på Airbnb 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.