ET HELT NYTT LIV

Når jeg er så ræva på bloggen som jeg har vært de siste dagene, er jeg garantert å ha mareritt om nettene. Ikke nødvendigvis om noe bloggrelatert, men om et eller annet. Så for min egen nattesøvn sin skyld: her er jeg!

Jeg bruker litt tid på å tilpasse meg i nye omgivelser. Sånn har det alltid vært. Fra å ligge på en skitten hems og dra meg til klokka 10, våkner jeg nå på satenglaken klokka 6 og trykker på kaffemaskinen på nattbordet. Fra å klatre ned trappa og sette meg foran en varmevifte med hakkende tenner, drar jeg nå på meg treningstightsen og følger kjæresten min til toget før jeg tvinger meg selv til fysisk bevegelse. Bakker, trapper, hoppe på benker – men ikke jogging helt enda. Formen min er nede på null. Jeg føler meg stygg og fæl, som en klump med deig. Samtidig vet fornuften min at livet mitt er alt for bra til å tillate seg å bruke energi på sånne tanker.

Alt er så mye bedre nå. Jeg hadde en hel dag med ærender i Oslo i går, og da kjente jeg det. Hvor mye jeg gledet meg til å komme hjem. Til lille, og litt roligere Tønsberg. Jeg følte meg så ensom da jeg travet rundt i Oslos gater, og klumpen i brystet forsvant som forventet da jeg gikk av toget på Tønsberg togstasjon. Som om jeg var et hustak, og tretti stygge måker lettet fra meg og fløy sin vei. Dypt.

I dag har jeg en eviglang liste med ting som skal gjøres. Og neida, ikke fordi jeg er en drit busy blogger. Jeg skal ikke i noen mystiske møter som jeg aldri kommer til å fortelle mer om. Jeg skal blant annet skaffe dokumentasjon som mangler for at Samordna Opptak skal kunne behandle søknaden min. Førstevalget mitt er Psykologi (Profesjon) – jeg vet at jeg ikke kommer inn, så det var egentlig bare for moro skyld. Akkurat nå har jeg tre ting som veier tyngst: 1. Ikke studere i det hele tatt. 2. Begynne på sykepleien. 3. Ta en master i samme gate som bacheloren jeg allerede har.

Og så skal jeg gjøre ferdig en bestilling på lamper til hele leiligheten. Purre utbygger på de tre hundre feilene som fremdeles ikke er rettet opp i leiligheten. Avtale verdivurdering med en eiendomsmegler. Bytte fastlege. Kjøpe nytt treningstøy, mitt passer ikke lengre. Pakke til Danmarkstur. Jeg reiser i morgen, med mamma, pappa og kjæresten. Det er på tide å introdusere sistnevnte for den danske siden av familien. Så det blir 17. mai-feiring i Odense, og forhåpentligvis en tur i Tivoli i København. 

Snakker om ny hverdag: det er ganske forvirrende å være ferdig med alt man skal gjøre før lunsj. Blir sittende og tenke: er det nå jeg skal melde meg inn på et treningsstudio? 

Svaret er vel ja. Snakkes snart, det lover jeg!

11 kommentarer

 1. Jeg synes du ser flott ut jeg! 🙂

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3 takk!

 2. Så kjekt med oppdatering! Du er bare heerlig. Hvor er kjolen fra?

  1. Ida Wulff

   Kjolen er fra elle & il :*

 3. Alexandra

  Åh den kjolen så sykt digg ut, hvor er den fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   elle & il <3

 4. Du er gull🙌🏼

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 5. Jeg har merket meg at du har skrevet tidligere at sykepleier er noe du kunne tenke deg. Har du tenkt på hva/hvor du kunne tenkt deg å jobbe som sykepleier?:)

 6. Hei 🙂 Jeg eier og leilighet som vi kjøpte som nybygg, og jeg lurer på hvorfor du skal ha en verdivurdering? Er det av den nye leiligheten eller bingen?

  Utrolig spennende med leilighetsblogging! Keep it going 👏🏼

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 det har å gjøre med at kjæresten min kjøpte seg inn 3 år etter at jeg kjøpte. Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.