SOMMEREN HAR KOMMET

I dag morges, etter å ha låst inn malerne, forlot vi leiligheten i sommertøy og med bag over skulderen. Så gikk vi 200 meter ned til brygga, hvor mamma og pappa stod i sin nye båt og ventet på oss. Med solskinn i håret, redningsvest på kroppene og et smil rundt munnen. Åh!!! Der fikk jeg årets første sommerfølelse.

Jeg har gledet meg stort til båten skulle «komme i hus»! Det begynner å bli mange år siden sist familien hadde båt, og det tok meg noen år før jeg kom over at den var solgt. Men denne sommeren er Wulffene tilbake på havet igjen, endelig! Nå må jeg bare komme meg til lagerboden min og grave frem den rosa redningsvesten jeg har fått av Redningsselskapet. Den er så fresh 😀 

Årets første båttur er gjennomført, og det fristet til gjentakelse. Og herregud, så deilig å spise reker igjen! Selv om jeg er kjempedårlig til å skrelle dem. Når de andre har skrellet seg frem til en hel loffskive, sitter jeg der med tre ensomme reker. Heldigvis har vi innført noe som heter veldedighetsreker, som vil si at de andre slenger hver fjerde ferdigpillede reke bort til meg. Da bli det mat på meg også, haha.

Da vi kjørte hjemover igjen, ble jeg vugget i søvn bak i båten. Vet ikke om det er derfor jeg nå sitter hjemme hos meg selv og føler at jeg bokstavelig talt vugger? Nesten så jeg ser dobbelt.

Uansett. Da vi kom hjem ble vi møtt av SVARTE VEGGER. Det må nesten få sitt eget innlegg 

16 kommentarer

 1. Hva slags ring er det samboeren din har på seg?

  1. Ida Wulff

   Aner ikke hva modellen heter, men den er fra Tom Wood 🙂

 2. Så deilig med båt😀☀️ kan jeg spørre hvor den blå og hvite baggen er fra?

  1. Ida Wulff

   Jaa 😀 Den er svart og hvit, men den er fra Day, Birger et Mikkelsen. Kjøpt på Byporten! <3

 3. Gleeeder meg til å se bilder av veggene!! Skal male mine vegger i dempet sort også😍😍

  1. Ida Wulff

   Det blir så fint, gled deg til å male 😀

 4. Hvor er brillene dine fra?

  1. Ida Wulff

   Céline 🙂

 5. Sitter å skriver på en eksamen, og i pensum-boken er det en kronikk som du har skrevet!

  1. Ida Wulff

   Så morsomt 😀 Lykke til med eksamen!

 6. Madeleine

  Når kommer innlegget om veggene? Jeg er så spent 😀

  1. Ida Wulff

   La ut noe nå 😀

 7. Hvilken modell er solbrillene dine? 😊

  1. Ida Wulff

   Ganske sikker på at dette er New Audrey 🙂

 8. Kan jeg spørre hvor genseren din er ifra ? 🙂

  1. Ida Wulff

   Klart det, den er fra elle & il 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.