VLOG: FRA BINGEN TIL VÅRT NYE HJEM

Jeg vet ikke om du husker, men da jeg var i Thailand var jeg skikkelig dårlig. Jeg satt på do samtidig som jeg spydde i vasken. Litt av en kjæresteferie! Og mens jeg satt der, måtte jeg svare på en ganske viktig SMS. Jeg måtte gi endelig svar på om jeg ville være med i neste sesong av en viss TV-serie. Du som har fulgt bloggen min lenge, vet at det er sånt jeg bare ikke gjør. Men etter et møte og litt research, ble jeg plutselig litt åpen for å bli med på akkurat dette. Vel. Da jeg satt der på thai-toalettet og måtte ta en avgjørelse, så ble den som følger: hell no.

Etter det slo jeg meg til ro med avgjørelsen, men fikk av en eller annen grunn litt lyst til å filme likevel. Helt lavterskel, med iPhone og selfiestang – du vet, bare hverdagsøyebikkene. Denne gangen: kjærlighet, flyttekaos og antydning til amper stemning i stressede situasjoner… Hehe.

Så, endelig på tide med en vlog igjen! Det er mange år siden sist. Hvis dette er noe du vil ha mer av, setter jeg STOR pris på feedback. Jeg kommer ikke til å gjøre noe big deal ut av dette, så da tenker jeg mer på om det er noe du vil se mer/mindre av. Disse klippene går jo over to måneder, men det hadde vært gøy å få til noe hyppigere.

Enn så lenge, nyt synet av vår vei fra bingen til overtakelse av ny leilighet 

PS. Please ikke mobb meg for trynet mitt i det første klippet!

211 kommentarer

 1. Jeg ELSKER at du har vlogget!! Trodde det nesten ikke da jeg så det, haha. Så dette må du fortsette med 😀

  1. Ida Wulff

   Hipp hurra, det blir jeg glad for å høre 😀 <3

 2. Gøy! Dette vil vi ha mere av <3

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 3. Så herlige dere er!
  Måtte le høyt da dere gikk under broen…reporter faktisk😂
  Kjæresten din må nok bare legge fra seg den «blygheten» på offentlige steder, om han skal være sammen med en profesjonell blogger! 😁

  1. Ida Wulff

   Hahaha, SÅ sant!! Ler <3

 4. Yvonne skaugen

  JA TIL MER AV DETTE HER ❤️ Du aner ikke hvor glad jeg ble av å se dette her!!!

  1. Ida Wulff

   Åååå 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.