HEI FRA HAVET

Reklame: jeg er på reise i samarbeid med Royal Caribbean


Hei fra langt ute på havet 

Nå er jeg endelig kommet meg på cruise. De siste dagene før jeg reiste ble bare helt kaotiske, så jeg har så vidt rukket å åpne Mac’en. Etter befaring gikk det i ett med pakking av både flyttelass og koffert. Å flytte tar så mye energi, selv om det kun innebærer positive følelser denne gangen. Tenk at når jeg kommer hjem, er det bare barnemat som gjenstår – og å sette seg i flyttebilen og kjøre til Tønsberg. Ord kan ikke beskrive sommerfuglene i magen min når jeg tenker på det. Og fy søren som jeg fikk kastet og gitt bort. Det var en veldig deilig følelse. Jeg har så lyst til å eie minst mulig, når jeg nå skal starte litt med blanke ark i ny leilighet.

Nok om leilighet, den blir det nok av fremover! I skrivende stund er skipet på vei fra Palma De Mallorca i Spania, til Marseille i Frankrike. Vi gikk i land i Palma i dag, men angret egentlig litt. Jeg syns ikke det er en veldig spennende by, og lengtet mest tilbake til skipet og nachos-boden ved bassenget, hehe. Dette skal virkelig være en ferie, ikke masse stress for å rekke å få med seg mest mulig. Skipet er et paradis for både store og små, så jeg skulle gjerne bare lenket meg fast her. Skal ikke det, altså! Prøve å få med meg litt på alle destinasjonene.

Er det noen som har tips til hva vi burde gjøre i Marseille? Om det er shopping, brunch eller et fint museum: let me know! Vi har ikke lagt noen planer på forhånd, og er åpne for det meste så lenge det ikke innebærer stress. 

Ellers kan vi jo snakke litt om været! Det er jo ikke det mest stabile været i Europa om dagen, og vi har vært litt redde for at vi skulle få regn hele turen. Det pøsregnet i Barcelona i hele går, men i dag våknet vi opp til solskinn og blå himmel i Palma. Og best av alt: 20 grader. Helt perfekt temperatur når man vil sprade rundt og kikke litt, uten å bli gjennomsvett. Har funnet ut at tropevarme egentlig ikke er for meg, annet enn når jeg ligger på stranda…

I kveld skal vi booke oss massasjetimer og spise treretters-middag. Herregud, som man spiser når man er på cruise! Nå som jeg har blitt så flink til å lage middag innenfor bingens fire vegger, blir jeg helt i ekstase over all den gode maten som er tilgjengelig her. Skikkelig luksus, som jeg ikke lengre tar for gitt. Og det er deilig! Sette pris på å gå ut og spise.

Vi snakkes snart igjen – og som sagt, jeg hadde blitt veldig glad for noen Marseille-tips 😀 ♥ 

12 kommentarer

 1. Ann Katrin

  Hvor er den nydelige toppen fra? <3 Kos deg masse videre på cruise 😀

  1. Ida Wulff

   Nelly! 🙂

 2. Hvor er blusen din fra? Den var helt nydelig.

  1. Ida Wulff

   Jeg har kjøpt den på Nelly, tror merket heter Y.A.S 🙂 <3

 3. Hei! Lurer bare på en ting om det å reise på cruise. Må man betale fly fra Norge til avreisested utenom eller er det inkludert når man kjøper turen på royalcarribean.no?

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Ja, fly til havnen man seiler ut i fra må kjøpes i tillegg til cruisepakken. Skal man cruise ut fra Barcelona, kan man jo være heldig og finne veldig rimelige billetter 🙂

 4. Super fint skjørt! Hvor er det kjøpt? 🙂 Kos deg masse på ferie!

  1. Ida Wulff

   Det er fra Samsøe, kjøpt hos Daisy på Vinderen. Og tusen takk 😀

 5. Hvor er denne fine gensern ifra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Kjøpt på Nelly, tror merket er Y.A.S! 🙂

 6. Har skrevet en kommentar til Kristina også. Lurer på hva dere tenker rundt miljøutslippene cruisetrafikk gir. Det er jo en av de værste sortene. Anbefaler dokumentar som du finner link til her: https://www.nrk.no/dokumentar/xl/pa-cruise-til-en-smeltende-isbre-1.13730899

  Hva tenker du rundt dette, og vet du hva selskapet dere reiser med gjør for å bidra i positiv retning?

  1. Ida Wulff

   Nei, det har jeg ikke satt meg inn i og derfor kan jeg heller ikke uttale meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.