DENNE UKEN HAR JEG GLEDET MEG TIL

Goood dag Her er det pakking på gang. Legger som vanlig masse ting i kofferten som jeg vet at jeg ikke kommer til å bruke, men så føles det trygt å ha med fire ekstra kjoler likevel. 

Denne uken har jeg grugledet meg til, for det skal skje så mye spennende. På toppen av listen står befaring av leiligheten som er i morgen – og senere i uken reiser jeg på ferie! Hva passer vel bedre enn å reise bort ei litta uke, når man egentlig burde stått hjemme med det usynlige skjegget sitt langt ned i flytteeskene? Jeg får puste med magen og stole på at samboeren min har full kontroll. Han kan knuse vaser bare ved å kikke på dem, men det skal jeg prøve å ikke tenke på når jeg er på ferie…

To do listen denne uken er 100 meter lang, men jeg føler meg allerede roligere etter å ha pakket kofferten i god tid. Nå er den full av hvite og lyseblå sommerklær – jeg gleder meg til å gå lettere kledd. Og hvis du spotter Monday Swimwear i kofferten min og har vært nysgjerrig på dette badetøyet som har tatt Instagram med storm, så kan jeg komme deg i forkjøpet og fortelle deg at: de sitter veldig fint, og modellene er supre. Men! Kvaliteten hører til i søppelbøtta, mine ble nuppete og nærmest slitt ut før sin første vask. Bare av å bade og ligge rett ut på en solseng. Det er for dårlig når én del koster rundt en tusenlapp. Såå, da sparte du de pengene, hvis du hadde tenkt å unne deg Monday Swimwear til sommeren. Nå skal jeg bruke mine til det går hull i dem, og så havner de der de hører hjemme. I søpla, altså 😉

Forresten, veldig fint å høre at vi er så mange som deler samme mening om dagens standard-utseende. Tror ikke engang jeg innså det før jeg skrev det, at jeg har gjort en haug med små ting for å passe inn i det som er vanlig i dag. Lange vipper, lange negler… Jeg er i det minste glad jeg aldri har gjort meg avhengig av sminketrenden contouring, for deeen er noe for seg sjæl. Klart jeg har prøvd meg et par ganger, men jeg ble egentlig bare seende ut som Askepott etter en lang dag med feiebrettet.

Nå skal klærne i kofferten dampes, og så skal jeg ut og kjøpe alt som kjøpes kan på to do-listen min. Ønsker deg en FIN dag ♥

14 kommentarer

 1. Henriette

  Den blå toppen har jeg kjøpt inn til sommergarderoben og! Den er så fiiin. <3

  1. Ida Wulff

   Jaaa, digger den 😀

 2. Hei 😊 Super misunnelig på tur! Men lite spørsmål, hvor er de hårbøylene fra?

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Kjøpt hos Daisy på Vinderen, de har ikke noe merke.

  2. Henriette

   De er fra Zuzanna G 🙂 søk på det, så finner du de rundt om kring

 3. Åh vet ikke om kommentaren min kom med eller ikke så prøver på nytt:-) Hele livet har jeg hatet nesen min og kort fortalt følt meg som en MANN med den. Samme hvor mye jeg har sminket meg så ble det liksom alltid litt transe. Nå er den altså høvlet ned og jeg skal leve resten av livet med min feminine nese!:-)<3 livet er noen ganger for kort til å gruble. Alt man vil er jo bare å være lykkelig eller hva? Maskara eller ei

 4. Hvor er hatten din kjøpt ? På leting etter en lik. Evt tips til hvor en kan kjøpe noe tilsvarende? God tur!

  1. Ida Wulff

   Den er fra Zara 😀

 5. Hvor er den blå toppen fra? 😁

  1. Ida Wulff

   Nelly 😀

 6. Hvor er den blå toppen fra? Ser fin ut! 🙂

  1. Ida Wulff

   Den er kjøpt på Nelly 😀

 7. Hei.
  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg har lyst til å fjerne noen føflekker i ansiktet som jeg ikke er så glad i/skjemmer meg over. Les en gang at du hadde gjort det. Hvor gjorde du det? Ble du fornøyd og hvordan ble arrene?

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Jeg har bare fjernet én i pannen, men den kom tilbake bare uten farge. Husker ikke hvordan det ble gjort, men det var hos fastlegen min. Har dessverre ingen gode råd her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.